Αυτά είναι τα looks που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Όσο και να πειραματιζόμαστε με το στιλ μας, υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχουμε ανάγκη να εμπνευστούμε και να πάρουμε μικρά μαθήματα μόδας από τις πιο κομψές γυναίκες που υπάρχουν στο Instagram. Γι’ αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τα 5 αγαπημένα μας look και σας τα παρουσιάζουμε χωρίς καμία καθυστέρηση.

  • Ξεκινάμε δυναμικά και σχεδόν πριγκιπικά με το glam look της Chiara Ferragni. Το φόρεμα του οίκου Dior, με αρχαιοελληνικό ύφος σε ανοιχτή απόχρωση του χρυσού, ταίριαξε απόλυτα στην αγαπημένη fashionista, αποδεικνύοντας ότι τελικά ΟΛΑ της πάνε. Δοκίμασε και εσύ παρόμοιο φόρεμα και κάνε τις ανάλογες βόλτες στα σοκάκια κάποιου νησιού.
@chiaraferragni
  • Το denim παντελόνι δύσκολα θα το αποχωριστούμε εκτός και αν αρχίσουν οι καύσωνες. Μέχρι τότε θα το φοράμε όπως ακριβώς το φοράει η Grece Ghanem. Τι θα χρειαστείς; Ένα αέρινο και χαριτωμένο τοπ, όπως και ένα ζευγάρι πέδιλα. Απλά πράγματα και κλασικά!
@greceghanem
  • Το fashion icon της καρδιάς μας, είναι και πάλι επάξια στη λίστα μας αφού καταφέρνει να συνδυάζει διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ. Άλλωστε ποια άλλη θα μπορούσε να φορέσει ένα ‘’αυστηρό’’ co-ord σύνολο σε φούξια χρώμα και να το συνδυάσει με all star;
@giovannaengelbert
  • H Αnouk Yve προτείνει το ιδανικό outfit για εσένα που τρέχεις και ζεις στην πόλη. Ένα χακί πουκάμισο – φόρεμα ταιριάζει ιδανικά με λευκά sneakers, ενώ η μικρή μαύρη τσάντα θα μεταμορφώσει αυτό το ντύσιμο στο απόλυτο street style look. Eμπνεύσου, δοκίμασε και έξω από το σπίτι!
@anoukyve
  • Λίγο χρώμα (ή μάλλον πολύ χρώμα) ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Ίσα – ίσα το πορτοκαλί με το φούξια φαίνεται να ταιριάζουν μοναδικά μια και πρόκειται για 2 χρώματα αρκετά δυνατά και κομψά. Το καλοκαίρι είναι εδώ και σε περιμένει να το ζήσεις όσο πιο χρωματιστό γίνεται !
@TEZZA

Featured image: @TEZZA / instagram

You may also like