Αυτά είναι τα sold-out jeans που φοράει συνέχεια η Meghan Markle

 

Μπορεί η MeghanMarkleνα ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και να γίνει επίσημα μία δούκισσα, όμως δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της τζην, δείχνοντας πόσο καθημερινός άνθρωπος είναι. Φυσικά, διατηρώντας πάντα την απαράμιλλη φινέτσα της, ακόμα κι όταν η εμφάνισή της αποτελείται από ένα απλόT-shirt.

Η διαφορά στο στυλ της είναι εμφανής. Η ηθοποιός ήταν γνωστή για τις glamorousεμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, με αγαπημένες της επιλογές οίκοι, όπως Erdem, DolceandGabbanaκαιRolandMouret. Πλέον, η γκαρνταρόμπα της αποτελείται περισσότερο από brands, όπως Burberryκαι Strathberry.

Τα μάτια του φωτογραφικού φακού και του κόσμου είναι συνεχώς πάνω της για να παρατηρήσουν και να αντιγράψουν τις στυλιστικές της επιλογές. Κάπως έτσι, τα εξαιρετικά τζιν της εταιρείας MOTHER που επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harryστο Torontoέγιναν sold-out μέσα σε λίγες ώρες. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, όμως, το brandέσπευσε να ξαναγεμίσει τις αποθήκες του για να ικανοποιήσει το κοινό κι από 16 Μαρτίου είναι και πάλι διαθέσιμα προς αγορά.

Η εταιρεία MOTHER ιδρύθηκε το 2010 από τους Lela Beckerκαι Tim Kaeding. Πρόκειται για ένα brand που δίνει ιδιαίτερη προσοχή κι αγάπη στα υφάσματα και τα σχέδιά της, βάσει του οποίου επιλέχθηκε και το όνομα.

Άλλες διάσημες celebrities που έχουν επιλέξει το brand κατά καιρούς είναι η Reese Witherspoon, η Hilary Duff, η Skyler Samuels, η Dakota Johnson, η Kourtney Kardashian, η Jennifer Lawrence και η Heidi Klum.

You may also like