Αυτά τα αντηλιακά είναι φίλοι του μακιγιάζ σας

Μας πήρε περίπου όλη μας τη ζωή, αλλά στο τέλος συνειδητοποιήσαμε την αναγκαιότητα της τακτικής εφαρμογής αντηλιακού. Ανεξάρτητα από το εάν η επιδερμίδα μας είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη, το αντηλιακό είναι (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι) αναγκαίο να μπαίνει και να ανανεώνεται τακτικά. Και εγώ προσωπικά, εάν είναι να επιλέξω μόνο ένα προϊόν στην πρωινή μου ρουτίνα, αυτό είναι σίγουρα το αντηλιακό μου. Όλα αυτά βέβαια ήταν κάπως δύσκολα, παλιότερα, που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα multitasking προϊόντα που μας έκαναν τη ζωή, εξαιρετικά ευκολότερη.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η εμφάνιση SPF περιοριζόταν σε δύσοσμα και βαριά αντηλιακά που δεν μπορούσαν να παντρευτούν με το μακιγιάζ, οδηγώντας μας έτσι να βγούμε έξω χωρίς προστασία. Αλλά τα παρακάτω προϊόντα, μας προσφέρουν την τέλεια κάλυψη, φροντίδα και προστασία χωρίς να πρέπει να φοράμε πολλά διαφορετικά στρώματα και χωρίς να πρέπει να περιμένουμε να απορροφηθούν για να εφαρμόσουμε το επόμενο.

1. To Anthelios XL SPF 50+ Ultra Light Fluid είναι κατάλληλο για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο. Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες από τον ήλιο. Παρέχει πολύ υψηλή προστασία, ευρέως φάσματος UVA/UVB. Με νέα εξαιρετικά ανάλαφρη υφή για εύκολη εφαρμογή και άμεση απορρόφηση για “αόρατο” αποτέλεσμα.

2.  Η αντηλιακή και αντιγηραντική κρέμα προσώπου Korres με κόκκινο σταφύλι είναι ένα φυσικό καλλυντικό προϊόν υψηλής προστασίας από τον ήλιο με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα των ώριμων και ευαίσθητων επιδερμίδων, με δυσχρωμίες, πανάδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα από κόκκινο σταφύλι πλούσια στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, και προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία της εμφάνισης ρυτίδων.

3. Η 1η αντιγηραντική αντηλιακή σειρά που προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ τονώνει την επιδερμίδα. Παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV για να μετατραπεί σε ταυρίνη: ο δερματικός φραγμός ενισχύεται, η ανανέωση των κυττάρων δραστηριοποιείται, η ενυδάτωση των κυττάρων ενεργοποιείται. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα εξασφαλίζοντας εντατικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης: η επιδερμίδα είναι λεία, επαναπυκνωμένη και εντατικά ενυδατωμένη. 

4. Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Περιέχει έλαιο Karanja, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Με βελούδινη, μη λιπαρή υφή, αφήνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο. Ελαφρά αρωματισμένο με νότες λευκών λουλουδιών.

5. Κάθε μέρα, η ρύπανση και οι ακτινοβολίες UV επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και τη θαμπή όψη του χρώματός της. Η καλύτερη στρατηγική για να υιοθετήσετε και να παραμείνετε όμορφη; Αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου πόλης με SPF 30 πολλαπλής προστασίας ενάντια στις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης, τις ελεύθερες ρίζες και τις ακτινοβολίες UV. Η καινοτόμος φίνα και ανάλαφρη σύνθεσή του, ντύνει την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό πέπλο, ανεπαίσθητο, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

You may also like