Αυτά τα χρώματα βερνικιών θα τα βλέπουμε συχνά το φθινόπωρο…

Όλες μας λατρεύουμε να πειραματιζόμαστε με το μανικιούρ μας – ιδίως σε ό,τι αφορά τα χρώματα! Και βέβαια πάντα προσπαθούμε να διαλέξουμε από τις τάσεις της κάθε σαιζόν εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας! Αν αυτό το φθινόπωρο σκέφτεστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από το κλασσικό κόκκινο, ετοιμάσαμε για εσάς ένα top 5 που αξίζει λίγη μελέτη!

               01 Βαθύ μπλε της νύχτας. Από τα γαλάζια της ακροθαλασσιάς είναι λογικό να μεταφέρουμε τις φθινοπωρινές νύχτες στο μανικιούρ μας. Ένα χρώμα ιδιαίτερο, που όμως σίγουρα θα απογειώσει κάθε εμφάνισή μας!

               02 Μωβ του δαμάσκηνου. Ιδιαίτερα φθινοπωρινό χρώμα το μωβ εκ των πραγμάτων, όμως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μία υπέροχη εναλλακτική του φάσματος του κόκκινου!

               03 Matte γκρι. Χρώμα που μας επιτρέπει τη διακριτικότητα του nude, ενώ την ίδια στιγμή είναι και λίγο edgy – oh, we definitely like that! Επίσης λειτουργεί ως εξαιρετικός άξονας για ένα μανικιούρ με μία πινελιά marble!

               04 Γλυκό σοκολατί. Γήινος τόνος που θα μας κάνει να θέλουμε να… φάμε τα νύχια μας – τόσο λαχταριστό! BUT… δεν τα τρώμε, τα καμαρώνουμε!

               05 Βαθύ κόκκινο σα γλυκό κρασί (burgundy). Είναι το δικό μου αγαπημένο και μπορεί να το χρησιμοποιώ σχεδόν ασταμάτητα! Κομψό, κλασσικό και κάπως sophisticated, δε θα βαρεθείτε να βλέπετε το burgundy στα χέρια σας!

               Και για bonus

Πορτοκαλί με προσθήκη glitter. Αν σας αρέσει το χρώμα των φύλλων που αυτά παίρνουν όσο προχωράει το φθινόπωρο, τότε αυτή η επιλογή είναι για εσάς – ειδικά αν θέλετε κάτι διαφορετικό για το Halloween party σας!

Πότε είναι το επόμενο ραντεβού σας στο αγαπημένο σας nail spa, είπαμε;

You may also like