Αυτά τα foundations με βάση το νερό… είναι η καλύτερη επιλογή

Ορισμένα foundations, μπορούν να δώσουν το εφέ της μάσκας, μπορεί να καταρρεύσουν και να είναι δύσκολο να «κάτσουν» καλά στο πρόσωπό μας. Αλλά όταν βρίσκουμε το ιδανικό για εμάς, το foundation μας, μπορεί να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα στο οπλοστάσιο ομορφιάς μας βοηθώντας μας όχι μόνο να εξισορροπήσουμε τον τόνο του δέρματος αλλά και να αποκρύψουμε τυχόν ατέλειες και σημάδια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι foundation, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν ως βάση τη σκόνη, το λάδι και το νερό. Αν ψάχνετε όμως για την τελευταία κατηγορία, τότε είναι η τυχερή σας ημέρα, μιας και σήμερα, σας παρουσιάζουμε εκείνα που ξεχωρίσαμε.

1. Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani, και όχι τυχαία. Έχει ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

2. Διάφανη ή πλήρης κάλυψη; Ό,τι κι αν προτιμάτε, το ιδανικό αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο με λίγες σταγόνες του νέου μας Total Control Drop Foundation! Προσαρμόστε αυτό το βελούδινο, ματ μέικαπ με το συμπεριλαμβανόμενο σταγονόμετρο. Απλώς ρυθμίστε τον αριθμό των σταγόνων για να δημιουργήσετε το look που θέλετε σήμερα. Θέλετε περισσότερη κάλυψη; Προσθέστε κι άλλες σταγόνες!

3. Το Fit Me Matte & Poreless Foundation, ταυτίζεται μοναδικά με την επιδερμίδα σας, γίνεται ένα με αυτήν δημιουργώντας την τέλεια φυσική κάλυψη.

4. Σε 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Μεγάλο εύρος αποχρώσεων, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα και από τους πιο ζεστούς στους πιο ουδέτερους και ψυχρούς τόνους. Χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του, το True Match Foundation, προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας, καλύπτοντας όλες τις ατέλειες.

You may also like