Αυτές είναι οι καλύτερες ισιωτικές βούρτσες μαλλιών

Τα θερμικά εργαλεία μαλλιών, έχουν μπει στη ζωή μας εδώ και πολλά χρόνια και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην μπουν, όταν σε συνδυασμό με την συνεχή χρήση τους, έχουμε καταφέρει να τα χειριζόμαστε σαν επαγγελματίες και μας δίνουν ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε κάλλιστα να ανταγωνιστεί εκείνο των κομμωτηρίων.

Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό εμπόριο, έχει ένα κενό όσον αφορά τις βούρτσες ισιώματος (στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία και τις προμηθεύεστε από το εξωτερικό). Ωστόσο, αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένες όσο είναι οι πρέσες και τα ψαλίδια, κάποιες από αυτές αξίζουν την προσοχή μας. Το αποτέλεσμά τους, κατά τη γνώμη μας, δεν είναι σε καμιά περίπτωση όμοιο με το αποτέλεσμα μιας πρέσας ατμού, αλλά εάν βαριέστε ή δεν έχετε το χρόνο για κάτι πολύ επιμελημένο, οι βούρτσες είναι η λύση για να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας ώστε να μην φαίνεται σαν να ξύπνησε η ζούγκλα.

1. Εάν θέλετε να απολαύσετε λεία και μεταξένια μαλλιά, η ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος Iondict είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Χάρη στο ότι εκπέμπει αρνητικά ιόντα, με αυτή την συσκευή για ίσιωμα μαλλιών μπορείτε να πείτε αντίο στο μπέρδεμα και κατσάρωμα των μαλλιών.

2. Το jet e-styler είναι η κινητή έκδοση του κλασικού e-styler. Οι 28 πλάκες θερμότητας ευθυγραμμίζονται σε 3 γραμμές, ώστε να ολισθαίνουν ανάμεσα στα μαλλιά σε μία μόνο κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος ισιώματος θα μειωθεί και η διαδικασία ισιώματος θα είναι πολύ πιο εύκολη με μόνο τις κινήσεις βουρτσίσματος, σε σύγκριση με ένα κανονικό ίσιωμα μαλλιών. Δεν είναι όλα τα μαλλιά τα ίδια. Γι’ αυτό και το το e –styler παρέχει πέντε επίπεδα θερμοκρασίας, μεταξύ 150-210 ° C, που είναι εύκολα επιλέξιμα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες, επειδή γνωρίζετε καλύτερα τι μπορούν να χειριστούν τα μαλλιά σας.

3. Μια νέα τεχνική ισιώματος για λεία και λαμπερά μαλλιά, για φυσικό αποτέλεσμα! Διπλός κύλινδρος ιόντων κατά του φριζαρίσματος και για τη μέγιστη φροντίδα της τρίχας. Τα μαλλιά βγαίνουν 3 φορές πιο λαμπερά! Μοναδικός συνδυασμός 3 τύπων τρίχας, σκληρές τρίχες για αποτελεσματικό ξεμπέρδεμα, τρίχες σιλικόνης για άνετο styling και κεραμικές τρίχες για ίσιωμα σε βάθος. 160°C για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά, 180°C για κανονικά μαλλιά και 200°C για σκληρά μαλλιά.

4. Με οθόνη LED και γρήγορη θέρμανση – μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Αυτόματο κλείσιμο ασφαλείας με ένδειξη «Έτοιμο για λειτουργία». Περιστρεφόμενη σύνδεση καλωδίου 360 ° – για άνετη εφαρμογή χωρίς περιστροφή του καλωδίου. Κλειστό άγκιστρο –  για εύκολη τοποθέτηση. Μαλακή επιφάνεια αφής και βάρος 423 γραμ. θα γίνει η καλύτερη φίλη σας.

5. Ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος για λεία και λαμπερά μαλλιά, είναι
απίστευτα εύκολη στη χρήση κι αφηνει τα μαλλιά ενυδατωμένα κι απαλά.
Το βασικότερο της πλεονέκτημα είναι πως δεν καίει το μαλλί όπως οι πρέσες αλλά και η εξοικονόμηση χρόνου. Έχει Κεραμική επίστρωση και μέγιστη θερμοκρασία 200o C.

You may also like