Αυτές οι μάσκες είναι το μυστικό για τα τέλεια πόδια

Τον χειμώνα, έχουμε συνηθίσει να κρύβουμε τα πόδια μας μέσα σε κάλτσες και μπότες. Αλλά τώρα, όπως πλησιάζει το καλοκαίρι, είμαστε σε θέση πια να τα βγάλουμε έξω για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πέδιλα. Το μόνο πρόβλημα; Μετά από μήνες που τα κρατάμε κρυμμένα (και ας το παραδεχτούμε, και παραμελημένα), τα πόδια μας συχνά μοιάζουν σαν να έχουν περάσει από κάρβουνα. Υποθέτοντας λοιπόν πως θέλουμε να φορέσουμε καλοκαιρινές παντόφλες και σανδάλι, και να υποδεχτούμε τον υψηλό υδράργυρο που κοντοζυγώνει, ήρθε η ώρα να τους αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να τους φερθούμε όπως τους αξίζει. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως αυτά κρατάνε όλο μας το σώμα. Κάπως έτσι λοιπόν, μπαίνουν στην εξίσωσή μας οι μάσκες ποδιών που μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του σκληρού δέρματος για να τα κάνουν μαλακά, λεία, και έτοιμα για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

1. Χάρη στη δύναμη των φυτικών εκχυλισμάτων: καρπός κάσιους, βούτυρο καριτέ, αρνίκα, μύρο, θυμάρι, καταπραΰνει και επαναφέρει την άνεση στα ξηρά ή κουρασμένα πόδια. Αυτή η πλούσια αλλά μη λιπαρή κρέμα, απορροφάται γρήγορα και ξαναδίνει ελαστικότητα και απαλότητα στη λίγο πολύ πάντα ξηρή επιδερμίδα των ποδιών. Καταπραΰνει και επαναφέρει την άνεση στα κουρασμένα πόδια. Διατηρώντας την ομορφιά τους, παρατείνει τη νεότητά τους, από τη φτέρνα έως τις άκρες των νυχιών.

2. Εμπνευσμένες από τις ασιατικές τελετουργίες ομορφιάς, οι μάσκες ποδιών Sephora προσφέρουν πλούσιες συνθέσεις μάσκας σε μορφή κάλτσας που αγκαλιάζει τα πόδια σας. Ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των ποδιών με 2 συστατικά για στοχευμένα οφέλη.

α. Μάσκα ποδιών λεβάντας – Ανανέωση και χαλάρωση. Μάσκα σε μορφή κάλτσας με εκχύλισμα λεβάντας που καταπραΰνει την αίσθηση υπερθέρμανσης και την κούραση των ποδιών.

β. Μάσκα ποδιών αμυγδάλου – Ανακούφιση και επανόρθωση. Μάσκα σε μορφή κάλτσας εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αμυγδάλου που θρέφει τα ξηρά πόδια. Ανακουφίζει από τα τακούνια και μαλακώνει την επιδερμίδα.

3.     Η καταπραϋντική κρέμα της Aveda Foot Relief, ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει τα πόδια. Με ενεργά βότανα, απολεπιστικά οξέα φρούτα και φυτικά έλαια όπως jojoba και καστορέλαιο. Αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα πόδια. Μαλακώνει και λειαίνει τους κάλους και τα ξηρά σημεία. Μοναδικό άρωμα από έλαια λεβάντας και δεντρολίβανου. Απορροφάται γρήγορα.

You may also like