Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 23 Μαΐου

Το έχετε καταλάβει πως σχεδόν “φάγαμε” και το Μάη, έτσι; Βέβαια, ο καιρός εξακολουθεί να μας κάνει νάζια, αλλά ευτυχώς ανεκτά! Πράγμα που σημαίνει πως σιγά σιγά πρέπει να ετοιμάζουμε τη ντουλάπα μας για τις ανοιξιάτικες και φυσικά τις καλοκαιρινές μας αμφιέσεις! Αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Για την ώρα ας δούμε πώς θα εντυπωσιάσουμε στις αυριανές μας συναντήσεις!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με αραιές νεφώσεις θα ξυπνήσουμε αύριο, οι οποίες πιθανώς να εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 18°C και 27°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Είναι ώρα να βάζουμε την άνοιξη πια στην εμφάνισή μας και γι’ αυτή τη βδομάδα μας σκλάβωσε αυτό το floral φόρεμα της νέας συλλογής της Zara σε τόσο ζωντανό πράσινο! Καλού κακού πάντα κουβαλάμε αυτές τις μέρες ένα ελαφρύ πανωφόρι κι ένα κλασικό denim jacket από τη Zara είναι ένας εξαιρετικός ενδυματολογικός μπαλαντέρ!

                          Μια που το φόρεμα είναι από μόνο του μια ζωγραφιά, τα παπούτσια μας μπορούν να είναι οι κλασσικές μαύρες γόβες. Εκτός αν μιλάμε για την καινούρια συλλογή της Εnvie Shoes όπου το κλασσικό… ανεβαίνει μερικά levels!

Envie Shoes

               Στα κοσμήματά μας προτιμούμε το λιτό ασημί κι από τις δημιουργίες της αγαπημένης μας Πριγκιπώ ξεχωρίζουμε το Crescendo σετ αλλά και το δαχτυλίδι Mademoiselle που θυμίζει… κλασσική λογοτεχνία!

                              Με τη βοήθεια της Doca παίζουμε με τις χρωματικές αντιθέσεις κι αυτή η κόκκινη τσάντα είναι ο νέος μας “έρωτας”! Φυσικά στην τσαντούλα μας ρίχνουμε και τα γυαλιά ηλίου μας κι ένα κλασσικό ζευγάρι Ray-Ban από τη Luxottica ΠΑΝΤΑ έχει θέση σ’ αυτήν.

Doca bag / Ray-Ban by Luxottica

               Τέλος, ένας κότσος στην κορυφή του κεφαλιού με μερικές ατίθασες τουφίτσες στα πλαϊνά του προσώπου δίνουν το σινιάλο… η άνοιξη είναι εδώ, άρα και το καλοκαίρι είναι σε απόσταση αναπνοής!

            Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like