Αυτές οι 5 υγρές σκιές θα γίνουν ο καλύτερος καλοκαιρινός σας φίλος

Υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που τα μπουκαλάκια και τα σωληνάρια έχουν αντικαταστήσει τις παλέτες του μακιγιάζ μας (κυρίως τις ματ). Οι compact σκιές σε μορφή πούδρας, είναι εξαιρετικές για τον χειμώνα, που δεν έχουμε να ανησυχούμε για ιδρώτα, λιπαρότητα και ζέστη. Τι γίνεται όμως με το καλοκαίρι που πλησιάζει όπου το να διατηρήσουμε αναλλοίωτο το μακιγιάζ μας, είναι από μόνο του πρόκληση; Χρειαζόμαστε κάτι που να είναι ισχυρό, να παραμένει στη θέση του και να στεγνώνει αμέσως.

Οι υγρές σκιές ματιών είναι αρκετά συμπαγείς ώστε να αποτελούν την καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε κλίμα και για οποιαδήποτε περίσταση. Δεδομένου ότι το μακιγιάζ το καλοκαίρι απαιτεί πιο συχνές ανανεώσεις, είναι τεράστια ανακούφιση όταν μπορούμε απλά να εφαρμόσουμε μια σκιά που θα παραμείνει στη θέση της.

1. Το νέο Pure Color Envy Shadowpaint, είναι ένα έντονο, εξαιρετικό και ανάλαφρο χρώμα σε μορφή gel με μία υγρή πινελιά. Αποκτήστε την ένταση που εσείς επιθυμείτε για εμφανίσεις που θα τις ζηλεύουν. Φορέστε έντονο χρώμα! Εφαρμόστε με το απλικατέρ μία έντονη στρώση χρώματος, χρωματίστε απαλά σε όλο το βλέφαρο ή φορέστε το απαλά. Η ανάλαφρη υφή του αναμιγνύεται εύκολα και χαρίζει μία όμορφη, απαλή, διακριτική λάμψη. Σε κάθε περίπτωση διαρκεί όλη την ημέρα. Δεν κάνει γραμμές, δεν μουντζουρώνει. Κάθε απόχρωση υπάρχει στο τελείωμα που ταιριάζει καλύτερα, shimmer ή metallic.

2. Υγρή σκιά με πρωτοποριακή φόρμουλα που μόλις έρθει σε επαφή με τα μάτια, μεταμορφώνεται σε σταθερή σκιά που δεν σβήνει, ούτε μουτζουρώνεται για 16 ώρες. Όλες οι αποχρώσεις τις είναι εμπνευσμένες από τα catwalks του Giorgio Armani και μπορούν να φορεθούν ως σκιά ή ως eyeliner.

3. Οι καινοτόμες σκιές ματιών Matte Metal Melted Shadows με την υπογραφή της Huda Beauty συνδυάζουν διάφορες αποχρώσεις και αποτελέσματα για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ένα κλικ του ματιού. Με σύνθεση κατάλληλη για εφαρμογή πάνω από άλλο προϊόν ή μόνες τους, αυτές οι ματ και μεταλλικές σκιές 2 σε 1 προσφέρουν πλούσιες χρωστικές, έντονη λάμψη, υβριδική εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια έως 12 ώρες! Οι βελούδινες ματ σκιές που έχουν εύκολη εφαρμογή με το χέρι ή με το πινέλο έχουν πλούσιο και έντονο χρώμα. Το αποτέλεσμα πούδρας με τις απορροφητικές ιδιότητες βοηθάει στη διατήρηση του προϊόντος ακόμη περισσότερο, χωρίς να γλιστράει ή να ξεθωριάζει.

4. Η απόλυτα μεταλλική, υγρή σκιά από τον YSL που διαρκεί για πάνω από 8 ώρες. To αποκλειστικά πατενταρισμένο απλικατέρ χαρίζει πολλαπλά αποτελέσματα στο μακιγιάζ, άμεση αίσθηση φρεσκάδας και πρόσμιξη χρωμάτων.

5. Με αυτήν την υγρή σκιά υψηλής διαρκείας της Smashbox μπορείτε να δημιουργήσετε μια κρυστάλλινη, αστραφτερή όψη, σταθερή για όλη την ημέρα! Η άνετη, πολυδιάστατη λάμψη τους «γλιστράει» με χάρη, χωρίς να σπάει ή να μουτζουρώνεται. Με ένα μόνο πέρασμα, η κρυσταλλική ράβδος που διαθέτει σαν απλικατέρ, αποδίδει άμεσα μία ομοιόμορφη, ελαφριά δόση χρώματος κατά μήκος του βλεφάρου ή συνδυαστικά με άλλη σκιά.

You may also like