Αυτή είναι η κρέμα που χρησιμοποιεί η Nicole Kidman για να δείχνει νεότερη

H Nicole Kidman είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές ηθοποιούς που έχουν περάσει από την ιστορία του Hollywood. Δεν είναι μόνο οι ρόλοι της σε εμβληματικές ταινίες που την έχουν τοποθετήσει στον χάρτη της υποκριτικής, αλλά κι ένα πορσελάνινο πρόσωπο που δύσκολα διαγράφεται από τη μνήμη αυτού που το αντικρίζει.

Πολλές γυναίκες, έτσι, αναρωτιούνται τι είναι αυτό που κάνει κι έχει αυτό το αποτέλεσμα στο δέρμα της κι εκείνη πρόσφατα απάντησε στο Byrdie σχετικά με αυτό.

«Λοιπόν, το πραγματικά μεγάλο πράγμα για μένα είναι η προστασία από τον ήλιο. Γιατί βγαίνω τόσο πολύ έξω. Μου αρέσει να παίζω τένις και λατρεύω να δουλεύω σε εξωτερικό χώρο. Μου αρέσει να πηγαίνω για τρέξιμο και κολύμβηση και απλά θέλω να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά και να προσέχω το δέρμα μου γιατί καίγομαι. Και ξέρω πολλά γι’ αυτό γιατί το έχω ψάξει. Έχω ενημερωθεί. Έχω μεγάλη γνώση σχετικά με αυτό τώρα. Χρησιμοποιώ βιταμίνη C επίσης που δίνει στο δέρμα σου κάποια προστασία μακροπρόθεσμα»

Όσον αφορά στην κρέμα που χρησιμοποιεί, αποκάλυψε ότι η επιλογή της είναι η Neutrogena Night Repair.

«Ξέρω ανθρώπους που λένε ‘Ρετινόλη! Θα κάνει ξηρό το δέρμα σου’, αλλά δεν το κάνει. Και κάνω μασάζ. Υπάρχουν ειδικοί σε διάφορες πόλεις με τους οποίους έχω πολύ καλές σχέσεις και τους οποίους μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Και κάνουν και αρωματοθεραπεία, στην οποία πιστεύω πολύ. Με έχει βοηθήσει πραγματικά. Για το στρες, για τον ύπνο, και είμαι και μασέζ»

You may also like