Αυτή είναι η νέα συλλογή της H&M που θα «σπάσει»τα ταμεία!

Συνδυαστικά με τη Δωροκάρτα των 500 ευρώ, πώς να αντισταθούμε;

Κατά πολλούς η Άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου κι αυτό λόγω των ιδανικών θερμοκρασιακών συνθηκών που επικρατούν και δημιουργούν το γνώριμο, ευχάριστο συναίσθημα ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Ειδικά για τις γυναίκες, όμως, το εικονικό αυτό puzzle συμπληρώνεται αναπόφευκτα από τα κατάλληλα ρούχα που θα το συμπληρώσουν και θα το απογειώσουν, αφού, ως γνωστόν, η αλλαγή εποχής διευρύνει κατά πολύ και την προσωπική μας γκαρνταρόμπα.

Για να βρούμε, λοιπόν, ποια είναι τα κομμάτια εκείνα που θα αντικαταστήσουν τα μέχρι τώρα χειμερινά, ανατρέξαμε σε ποικίλα από τα γνωστά καταστήματα ρούχων και καταλήξαμε στο brand που μας κέρδισε περισσότερο με το στυλ και τη δημιουργικότητά του.

Νικήτρια η Ανοιξιάτικη συλλογή της H&M, με πρωταγωνίστριες την Taylor Hill και τη Frederikke Sofie, που ήδη κυκλοφορεί στα καταστήματα και μας έχει ενθουσιάσει. Οι λόγοι είναι δύο απλοί αλλά ουσιώδεις: Πρόκειται για μία συλλογή που προσφέρει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις, ανεξαρτήτων γούστων, από απλές μπλούζες μέχρι chinos. Είναι φτιαγμένη σε παστέλ αποχρώσεις (κίτρινου, λευκού, ροζ, χακί, μπεζ) που, αφενός είναι πολύ στη μόδα, αφετέρου είναι εύκολο να συνδυαστούν σε σύνολα.

Σαν bonus η εταιρεία διεξάγει διαγωνισμό στο Instagram, με κλήρωση για μια Δωροκάρτα αξίας 500 ευρώ! Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε ένα κατάστημα H&M και να «ανεβάσουμε» στον Instagram λογαριασμό μας τη φωτογραφία με το αγαπημένο μας H&M κομμάτι από τη νέα Ανοιξιάτικη συλλογή με hashtag #HMSpringContest.

Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν αρκεί για να πειστείτε.

You may also like