Βαριέσαι τα μαλλιά σου; Φτιάξε πλεξίδες

Σίγουρα έχεις καιρό να κάνεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου και κάθε φορά που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, βαριέσαι λίγο. Σε καταλαβαίνουμε, είμαστε μαζί σου (αφού και εμείς περνάμε τα ίδια) και σήμερα θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις πλεξίδες στα μαλλιά σου. Ναι, όπως καταλαβαίνεις δεν θεωρείται πια σχολικό ή παιδικό χτένισμα, άρα συγκεντρώσου, πάρε μια χτένα, λίγα λαστιχάκια, προϊόντα styling και ξεκίνα τις δοκιμές.

  1. Πολλές πλεξίδες σε μία

Αν δεν είσαι και μάστερ της πλεξίδας, σε αυτό το χτένισμα θα χρειαστείς βοήθεια. Τα πράγματα είναι απλά, χώρισε το κεφάλι σου σε 5 τούφες. Στη συνέχεια δημιούργησε 5 μικρές γαλλικές και ένωσε τις άκρες τους σε μια πλεξίδα. Για πιο messy αποτέλεσμα, άφησε τις φύτρες σου να φαίνονται κανονικά.

  • Πλεξιδάκια

Σε αυτό το χτένισμα οι λέξεις υπομονή και χρόνος, θα γίνουν οι αγαπημένες σου φίλες. Αποφάσισε αρχικά το πάχος των πλεξίδων σου και ξεκίνα. Αν κάποια στιγμή νιώσεις κούραση στους καρπούς και στα δάχτυλά σου, κάνε μικρά διαλλείματα.

  • Μισά κάτω, μισά πλεξίδες

Ένα από τα πιο δυναμικά και συγχρόνως cute χτενίσματα. Στην ουσία φτιάχνεις μικρές γαλλικές πλεξίδες στο στεφάνι του κεφαλιού σου και δημιουργείς την πιο ιδιαίτερη στέκα με τα ίδια σου τα μαλλιά. Στερέωσε τις πλεξίδες με τσιμπιδάκια είτε δέσε μια – μια με λαστιχάκια.

  • Οversized πλεξίδα

Η συγκεκριμένη πλεξίδα είναι ιδανική για εσένα που έχεις πάρα πολλά μαλλιά και δεν ξέρεις πώς να τα τιθασεύσεις. Στην ουσία φαίνεται να είναι μια γαλλική με αρκετό όγκο πάνω στη πλεξίδα. Χώρισε τα μαλλιά σε 2 αλογοουρές, φτιάξε 2 πλεξίδες και μπλέξε τη μια στην άλλη έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι μια.

  • Η minimal πλεξίδα

Ναι, υπάρχουν και οι γυναίκες που πρώτον δεν πιάνουν τα χέρια τους και δεύτερον δεν θέλουν να κάνουν πολλές πλεξίδες. Αν είσαι μια από αυτές, μην σκας! Απλά πάρε την φράντζα σου ή μια τούφα από τα μπροστινά μαλλιά σου, φτιάξε μια χαλαρή πλεξίδα, στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι και έξω από το σπίτι.

Have fun κορίτσια!

You may also like