Βγαίνουμε έξω και φοράμε λευκό χρώμα από το πρωί έως το βράδυ

Τώρα που σιγά – σιγά βγαίνουμε έξω και επιστρέφουμε σε μερική κανονικότητα, είναι η στιγμή να ανανεώσουμε το στιλ μας και να αντικαταστήσουμε τα comfy look– που φορούσαμε τόσους μήνες μέσα στο σπίτι – με άλλα, πιο στιλάτα ανοιξιάτικα ντυσίματα. Κάνε την αρχή λοιπόν επιλέγοντας από το πρωί έως το βράδυ λευκό χρώμα. Και αν πάλι έχεις “ξεχάσει” πως να συνδυάζεις ρούχα και αξεσουάρ, δες παρακάτω πως μπορείς να φορέσεις αυτό το αγαπημένο και κλασικό ανοιξιάτικο χρώμα:

  1. Σίγουρα έχεις ένα λευκό και αέρινο τοπ, το οποίο φοράς κάθε άνοιξη και ιδιαίτερα κάθε καλοκαίρι, όταν περπατάς στα γραφικά σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού. Αυτή τη φορά συνδύασε το με μια φούστα στο χρώμα της άμμου και ολοκλήρωσε το lookμε μαύρα ή καφέ αξεσουάρ.
  • Αν πάλι δυσκολεύεσαι να πεις αντίο στο casualκαι σπορ στιλ, που τόσο σε βόλεψε τον τελευταίο καιρό, μην το σκέφτεσαι πολύ, συνέχισε να το επιλέγεις. Για έναν ανοιξιάτικο αέρα στο εκάστοτε look, φόρεσε ιδιαίτερα αξεσουάρ σε φλούο χρώματα και ανοιξιάτικα φλατ παπούτσια.
  • Δύο μεγάλες τάσεις σε ένα outfit. Hμακριά λευκή βερμούδα είναι μια από τις πιο κομψές τάσεις της φετινής άνοιξης, ενώ η άνετη μπλούζα σε πορτοκαλί φλούο χρώμα την συμπληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο.
  • Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα πανωφόρια της άνοιξης. Για κάτι διαφορετικό και για να είσαι μέσα στο κλίμα της άνοιξης, επίλεξε ένα πανωφόρι σε λευκό χρώμα, το οποίο μπορείς άνετα να φορέσεις οποιαδήποτε ώρα της μέρας.
  • Για το τέλος αφήσαμε τα λευκά νύχια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με τα λευκά σου ρούχα και αξεσουάρ. Το λευκό χρώμα αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα, άρα η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα λευκό βερνίκι.

Καλή λευτεριά με στιλ και καλή διάθεση!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  INSTAGRAM @monikh

You may also like