Βιβλίοπρόταση από τον Παύλο: «Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ» του Jorn Lier Horst

“Όταν , πριν από περίπου τέσσερις μήνες, έπεσαν στα χέρια μου τα βιβλία του Jorn Lier Horst, σκέφτηκα ότι φαινόντουσαν ενδιαφέροντα και ότι  πρέπει να αρχίσω να τα διαβάζω. Πρόκειται  για την παιδική συλλογή μυθιστορημάτων «Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ»  από της εκδόσεις  Διόπτρα.

 Όταν λοιπόν με το καλό έκλεισαν τα σχολεία, άρχισα με το πρώτο από τα οχτώ βιβλία (Το μυστήριο της σαλαμάνδρας ). Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Μετά συνέχισα με το δεύτερο (Το μυστήριο της Μάλτας ), το τρίτο (Το μυστήριο του βυθού). Και κάπως έτσι έπαθα κόλλημα με την σειρά αυτών των βιβλίων και τα διάβασα όλα σε δύο μήνες.

Εμένα προσωπικά ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Λίο γιατί έχει όλα τα γκατζετ που θα σου χρειαστούν για να λύσεις ένα μυστήριο. Είναι τολμηρός και γενναίος και θα ήθελα να ήμουν σαν αυτόν.

Αυτά τα βιβλία ήταν πολύ ωραία και όταν τα διάβαζα (για πρώτη φορά)  Είχα αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια…    Νομίζω ότι τα περισσότερα αγόρια και κορίτσια της ηλικίας μου, που τους αρέσουν τα βιβλία δράσης, θα κολλήσουν!”

Η πρώτη προσπάθεια του γιου μου, Παύλου, να γράψει κάτι για το site. Είναι η δική του “βιβλιοπρόταση” για παιδιά 9-15 ετών, που τους αρέσουν τα μυθιστορήματα δράσης.

Οι τίτλοι είναι οι εξής:

1.Το μυστήριο της Σαλαμάνδρας

2. Το μυστήριο της Μάλτας

3. Το μυστήριο του βυθού

4. Το μυστήριο του τυμβωρύχου

5. Το μυστήριο του ιστιοφόρου

6. Το μυστήριο του ορυχείου

7. Το μυστήριο της παράξενης υπογραφής

8. Το μυστήριο του πειρατικού θησαυρού

Και τα 8 βιβλία της σειράς “Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ” του Jorn Lier Horst κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

You may also like