Βλεφαρίδες με μήκος και όγκο χωρίς όρια με τη Lash Sensational Sky High Mascara

Είναι γεγονός ! Η Sky High, η mascara που έχει γίνει best seller σε κάθε χώρα που έχει κυκλοφορήσει είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα! Η Maybelline New York, θέλοντας να απογειώσει κάθε βλέμμα και να αναδείξει κάθε makeup look δημιούργησε την νέα Lash Sensational Sky High Mascara. Η υπόσχεσή της; Να πάει το μήκος και τον όγκο στις βλεφαρίδες…σε άλλη διάσταση!

Η σύνθεση της

Η καινοτόμος σύνθεση της Sky high Mascara εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροϊνες έχει δημιουργηθεί για να χαρίσει αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες. Ταυτόχρονα το νέο ευρυγώνιο flex βουρτσάκι της σε σχήμα “πύργου” είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να φτάνει σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων, προσφέροντας απόλυτο διαχωρισμό και απόλυτη εφαρμογή από τη ρίζα έως τις άκρες για βλέμμα που αγγίζει τα ουράνια.

Τα αποτελέσματα

Η νέα Lash Sensational Sky High Mascara προσφέρει στις βλεφαρίδες  μοναδικό μήκος και όγκο. Χαρακτηριστικά, μετά τη χρήση της νέας mascara οι βλεφαρίδες αποκτούν έντονο χρώμα και αξεπέραστο μήκος, ορατά από κάθε γωνία θέασης.

Οδηγίες Εφαρμογής:
  • Βήμα 1: Εφαρμόστε τη μάσκαρα με ανοδική κίνηση, δίνοντας έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων
  • Βήμα 2: Επαναλάβετε μέχρι οι βλεφαρίδες σας να αποκτήσουν τον επιθυμητό όγκο και μήκος

*EXTRA TIP: Μην αφήσεις το προϊόν να στεγνώσει μεταξύ των διαφορετικών στρώσεων.

You may also like