Γάμος στην παραλία; Douze points!

Όπως έχω ήδη πει, δεν είμαι πολύ φίλη του γάμου. Αλλά την αμαρτία μου θα την πω: αν κι όταν έρθει η ώρα να χορέψω το χορό του Ησαΐα, θέλω λίγους και καλούς να παρευρίσκονται εκεί , το πάρτυ μετά – κακά τα ψέμματα, όλη η πρεμούρα για τη δεξίωση γίνεται και να τους μείνει αξέχαστη. Άλλωστε, θα έρθουν γιατί θα θέλουν να με δουν να ξεκινάω ένα νέο κι ευτυχές κεφάλαιο στη ζωή μου. Για το σκέλος «η βραδιά πρέπει να είναι μοναδική», μία είναι η απόλυτη λύση: γάμος με soundtrack το κύμα!

Φανταστείτε τη μαγεία του σκηνικού την ώρα που ανταλλάσσετε όρκους αιώνιας πίστης με τον αγαπημένο σας με θέα τη θάλασσα για εσάς και τους καλεσμένους!

Wedding_decorating

Ως Σαλονικιά που σέβεται τον εαυτό της, το «χαλλλλαρά» είναι ένα από τα μότο μου… Κι η διακόσμηση της δεξίωσης νομίζω ταιριάζει γάντι!

wedding reception decorating1

Πώς σας φαίνεται μία ιδέα θάλασσας στη διακόσμηση της τούρτας;

Summer_wedding_cake

Όχι, πείτε μου… όταν αρχίσει ο χορός… δε θα ήταν σούπερ να ανάψετε μία δυο φωτιές στην παραλία (με προσοχή πάντα, ε;) και να χορέψετε εκεί;

Wedding_beach_party

Κι αν ιδρώσετε… κάνετε μία βουτιά! Εγώ το νυφικό δε θα το λυπηθώ!

Wedding_splash!

Τέλος, αν ανησυχείτε τι παπούτσια να φορέσετε, να μία πολύ καλή ιδέα! Αν και φίλη του τακουνιού, αυτά θα τα φορούσα άνετα!

Barefoot_sandals

Αν ετοιμάζεστε για τη μεγάλη μέρα… η ώρα η καλή και φροντίστε να το χαρείτε με τον αγαπημένο σας. Είναι η δική ΣΑΣ μέρα!

You may also like