Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Αρβανιτάκη και Χατζηγιάννης τραγουδούν για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Συμπληρώνοντας 200 χρόνια από το 1821, σε μια χρονιά ορόσημο για τη χώρα… Η Αίγινα, το Ναύπλιο και η Αθήνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας στέλνουν ένα μεγάλο μήνυμα. Να αφουγκραστούμε όσα έχει να μας διηγηθεί το παρελθόν και να ατενίσουμε το εθνικό μας μέλλον με αισιοδοξία. 

Οι τρεις πόλεις λαμβάνουν τη σκυτάλη της ιστορίας. Με όραμα αυτό να αποτελέσει την αρχή για ένα μόνιμο φόρουμ συνεργασίας μεταξύ των τριών πόλεων,  διοργανώνουν από κοινού μια μουσική σκυταλοδρομία. Την Παρασκευή 23 Ιουλίου, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπράττουν και μας υποδέχονται μαζί με τα τραγούδια τους στην Αίγινα. Στη συνέχεια, τη σκηνή του Ναυπλίου αναλαμβάνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η ιδιαίτερη αυτή μουσική βραδιά θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων παρέα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Για την κοινή δράση των τριών πόλεων μίλησαν αναλυτικά, σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο οι 3 δήμαρχοι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Αίγινας Ιωάννης Ζορμπάς και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος.

*Την εκδήλωση στηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

You may also like