Γαλλόφωνες βραδιές στην Ενδορφίνη, με Τανάγρη και Κορκολή…

fenia papadodhmouΤην Πέμπτη 28 Μαρτίου η Φένια Παπαδόδημα στη μουσική παράσταση Ensemble με άφθονη γαλλική και ελληνική μουσική…

Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα, στην Ενδορφίνη, συναντώνται η γαλλική και η ελληνική μουσική.
Ο πρώτος μήνας μας έφερε τη φρεσκάδα του Bertrand Moreau, με ένα ακορντεόν και τραγούδια της Edith Piaf. Μαζί του ήταν η Φένια Παπαδόδημα. Με την πολύτιμη συμβολή της η γαλλόφωνη βραδιά, αλλιώς le Jeudi tricolore, γεννήθηκε στην Ενδορφίνη. Τον επόμενο μήνα, μία καλλιτέχνης με ψυχή και πλούσιο ταλέντο, η Lamia Bedioui, ήρθε να μας θυμίσει, ότι γαλλόφωνη δεν είναι μόνο η Γαλλία, αλλά και η Τυνησία.

Έτσι κάπως φτάνουμε στον τρίτο μήνα, στην τρίτη Πέμπτη 28 Μαρτίου. Αυτή τη φορά η Φένια Παπαδόδημα μας παρουσιάζει τα δικά της ακούσματα. Ensemble, τραγούδια, χρώματα και ρυθμοί συναντώνται, εκεί κάπου στη γέφυρα των δύο πολιτισμών. Η Φένια Παπαδόδημα είναι παιδί της Αθήνας, αλλά και του Παρισιού.
Μία χαρισματική καλλιτέχνης, που ελίσσεται με χάρη ανάμεσα στα πεντάγραμμα του κόσμου. Για τη βραδιά σας επιφυλάσσουμε και μία μεγάλη έκπληξη που θα συζητηθεί…

Και σχεδιάζοντας τις επόμενες γαλλόφωνες βραδιές στην Ενδορφίνη, η Μελίνα Τανάγρη θα είναι μαζί μας την Πέμπτη 25 Απριλίου, στη δική της περιπλάνηση στo γαλλικό πεντάγραμμο.
Στην τελευταία συνάντηση της σεζόν, την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα ξαναζήσουμε την ατμόσφαιρα των γαλλικών μιούζικαλ με ξεναγό τον Στέφανο Κορκολή.

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 8.30 μμ

Οργάνωση παραγωγής Tricolore.gr, με την υποστήριξη της TV5Monde και του Arnaud Genestine

Ενδορφίνη
Βιργινίας Μπενάκη 7,
104 36, Μεταξουργείο
τηλ. 210 5200059
Μετρό στάση Μεταξουργείο

You may also like