Γιατί να μη φορέσεις μαύρο το φθινόπωρο

Καταλαβαίνω,  το μαύρο είναι η πρώτη επιλογή των γυναικών το φθινόπωρο και τον χειμώνα, μιας εκτός από κλασικό, ταιριάζει με όλα τα στιλ και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Φέτος όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει αφού τα έντονα χρώματα  – και ο απροσδόκητος συνδυασμός τους, θα μας κάνουν να προσθέσουμε επιπλέον  χρώμα στη ντουλάπα μας.

  1. Επίλεξε μια ζακέτα σε κάποιο έντονο χρώμα και απλά στους ώμους σου φόρεσε ένα oversized παλτό γεμάτο χρώματα. Χρώμα στο τετράγωνο!
  • Ξέχασε έστω για μια φορά το total black σύνολο και επένδυσε σε ένα χρωματιστό outfit. Θα δεις πως και το στιλ σου θα βελτιωθεί,  και φυσικά το σημαντικότερο, θα δεις την  να αλλάζει ψυχολογία σου.
  • Σίγουρα έχεις 1 ή και περισσότερα μαύρα παλτό. Γι’ αυτό κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, άσε το μαύρο παλτό να κρέμεται στη ντουλάπα σου και επίλεξε μια ιδιαίτερη εκδοχή του, στην πιο φωτεινή και έντονη απόχρωση. Με μία κίνηση θα ανανεώσει τόσο το casual όσο και το πιο επίσημο ντύσιμό σου.
  • Πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα και πες ναι σε ένα παλτό, jacket  ή κάποιο άλλο πανωφόρι που συνδυάζει πολλά χρώματα μαζί. Ένα τέτοιο statement κομμάτι, θα αναβαθμίσει πλήρως το στιλ σου.
  • Είσαι τολμηρή και γενικά δεν σου αρέσει να ακολουθείς ‘’κανόνες’’ μόδας; Τότε συνδύασε ένα χρωματιστό πανωφόρι με κάποιο αξεσουάρ πάλι σε έντονο χρώμα, όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια.

You may also like