Γνωρίζετε τα Βερνίκια νυχιών CND Vinylux 2 σε 1;

Τι γίνεται με τα βερνίκια νυχιών που διαρκούν και πόσο εκνευριζόμαστε όταν μας χαλάνε με το παραμικρό; Υπάρχουν αρκετές εταιρίες στην αγορά για όλα τα γούστα μα δεν είναι όλα τόσο ανταγωνιστικά όσο η CND. Αυτό σας  το λέω με σιγουριά γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν ό,τι υπάρχει…

Η συσκευασία CND Vinylux 2 σε1 προσφέρει αυτό που θέλει η κάθε γυναίκα, να διατηρούνται τα όμορφα άκρα όσο το δυνατό περισσότερες ημέρες. Τα βερνίκια μακράς διάρκειας σε συσκευασία χρώματος μαζί με το top coat είναι ότι πιο βολικό γιατί μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα, στη δουλειά, στο ταξίδι για να έχετε ανά πάσα στιγμή το αγαπημένο σας χρώμα και να τελειοποιείτε οπουδήποτε και οποτεδήποτε το μανικιούρ σας.

Η εφαρμογή θα είναι πολύ εύκολη αφού δεν χρειάζεται basecoat, στεγνώνει πολύ γρήγορα και παραμένει ανθεκτικό για 7+ ημέρες. Είναι σημαντικό να σας πω επίσης ότι περιέχειέλαιο jojoba, κερατίνη και βιταμίνη Ε για τη φροντίδα του φυσικού νυχιού που αρκετές φορές τα νύχια στεγνώνουν και σπάνε από την πολύ χρήση. Διάλεξα κάποιες αποχρώσεις οι οποίες μου άρεσαν πολύ!

  1. Decadence σε βαθιά κόκκινη του “κρασιού” απόχρωση.
  2. Wildfire σε κλασσική κόκκινη της φωτιάς απόχρωση.
  3. Asphalt σε γκρι σκούρα της ασφάλτου απόχρωση.
  4. Field Fox σε απαλή γκρι/μπεζ απόχρωση.
  5. Negligee σε διάφανη ροζ, με απαλό μπλε ιριδισμό.
  6. Cream Puff σε έντονη λευκή απόχρωση.

Εμπλουτίστε με καινούργιες ιδέες και πρακτικές για να παραμένετε όμορφες με όση διάρκεια χρειάζεστε χωρίς την βοήθεια της ειδικού για λίγες ημέρες παραπάνω.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου το Vinylux είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε χωρίς να βάζετε φόρμουλες. Νομίζω ότι πραγματικά εξαρτάται από το πόσο σκληρά ταλαιπωρείτε τα νύχια σας, τίποτα δεν θα επιζήσει σε μια ημέρα κηπουρικής ή αν είστε πάντα πληκτρολογώντας όλη μέρα τότε…                Καλή τύχη!

photo credits : @seteales (unsplash)

You may also like