Γνωρίζετε τις φακές Beluga, το χαβιάρι της φακής;

Η 3αλφα, η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση επάξια στο τραπέζι του, παρουσιάζει τις μαύρες φακές Beluga. Μικρές, λαμπερές σε σχήμα χάντρας σαν το χαβιάρι Beluga, είναι πλούσιες σε σίδηρο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Γενικότερα, οι μαύρες τροφές, έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών από τις ανοιχτόχρωμες, εξαιτίας της υψηλής πυκνότητάς τους σε φυτικές χρωστικές ουσίες. Συνεπώς, αυτή τη φορά το μαύρο, όχι μόνο θα… γίνει μόδα, αλλά θα κάνει και πολύ καλό στην υγεία σας. Μπορεί οι μαύρες φακές να μην είναι και πιο συνηθισμένες, αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερα θρεπτικές. Μια κούπα μαύρες φακές περιέχει 8 mg. (δηλαδή περίπου τη μισή ημερήσια προτεινόμενη ποσότητα για τις γυναίκες) σιδήρου. Οι φακές ακόμα, εξαιτίας των φυτικών ινών που περιέχουν, όχι μόνο ρίχνουν τα επίπεδα της χοληστερίνης στον οργανισμό, αλλά ενισχύουν και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Οι φακές Beluga 3αλφα εντάσσονται διατροφικά στις υπερτροφές, λόγω των ευεργετικών συστατικών που περιέχουν, είναι εξαιρετικά νόστιμες και μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς και εύκολους τρόπους. Μπορούν να συνοδεύσουν τις κρύες σαλάτες, να σερβιριστούν σαν συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτου, ακόμα και να μαγειρευτούν σαν κλασική σούπα. Οι φακές Beluga 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή και δίαιτα.

 

Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΑ.Ε.Β.Ε.,που εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, καινοτομεί για άλλη μία φορά και φέρνει στο τραπέζι μας, όπως πάντα, τα καλύτερα όσπρια και ρύζια, φροντίζοντας με αγάπη και μεράκι τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις φακές Beluga 3αλφα,θα ακολουθήσει αύριο  μια γευστικότατη συνταγή από την 3αλφα.

You may also like