Γνωρίσαμε τη νέα σειρά της Jurlique, Herbal Recovery Signature

Πριν από λίγες μέρες, σε ένα ανοιξιάτικο περιβάλλον δημοσιογράφοι, beauty editors & bloggers, ανακαλύψαμε τη νέα σειρά  Jurlique Herbal Recovery Signature, που φέρνει την επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας! Στο πολύ όμορφο εστιατόριο PARLA, στην Κηφισιά (που δεν είχα ξαναπάει) ταξιδέψαμε μέσα από το υπέροχο άρωμα των τριαντάφυλλων και των βοτάνων στον μαγικό κόσμο της Νότιας Αυστραλίας και αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό τελετουργικό ομορφιάς με τα εμβληματικά προϊόντα της σειράς.

Στη Jurlique χρησιμοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες που μας προσφέρει η Φύση. Είναι μέρος του DNA της εταιρείας να χρησιμοποιούν τις βοτανικές εξελίξεις για να αξιοποιήσουν καλύτερα τις αναζωογονητικές δυνάμεις της Φύσης και να χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην φροντίδα της επιδερμίδας.

Η Herbal Recovery Signature περιέχει ένα μοναδικό μίγμα από αγνά ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα. Το συμπυκνωμένο αντιοξειδωτικό πλούσιο εκχύλισμα τρίχρωμης βιολέτας (το οποίο συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών της γήρανσης και μειώνει τη θαμπή όψη) καθιστά την Herbal Recovery εξαιρετικά ισχυρή. Περιέχει επίσης αναζωογονητικό εκχύλισμα μυριόφυλλου- που συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας λεία υφή στην επιδερμίδα για πιο νεανική εμφάνιση…

Συνδυάζονται με φυτικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα από κόκκινο τριφύλλι από μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου και περσικού δέντρου μεταξιού. Κάθε συστατικό επιλέχθηκε σχολαστικά για την απαράμιλλη ικανότητά του να καταπολεμά ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας όπως: λεπτές γραμμές, θαμπή όψη και ρυτίδες. Το αποτέλεσμα: το νέο Herbal Recovery τελετουργικό – για να αποκαταστήσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας.

Ποιά είναι αυτά τα προϊόντα;

Herbal Recovery Signature Serum 30ml ΠΛΤ 79€ , 50ml 112€

Herbal Recovery Signature Mist 100ml, ΠΛΤ 46€

Herbal Recovery Signature Moisturising Cream 50ml, ΠΛΤ 74€

Herbal Recovery Signature Moisturizing Lotion 50ml ΠΛΤ 74€

Herbal Recovery Signature Eye Cream 15 ml ΠΛΤ 54€

Και για να πάρετε μία εικόνα για το πως περάσαμε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Διανομή 
Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr.

You may also like