Γυμνάσου εύκολα και γρήγορα στην παραλία

Γυμναστήριο και πισίνα ακόμα δεν μπορείς να επισκεφτείς για να γυμναστείς αλλά μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία μπορείς να κάνεις. Βάλε μουσική στα αυτιά σου, εκμεταλλεύσου την θέα και τον καθαρό αέρα και κάνε την γυμναστική σου, αλλιώς.

HOW TO:

  • Τρέξε κατά μήκος της παραλίας

Σίγουρα κατά την διάρκεια της καραντίνας έτρεξες τόσο που έμαθες απ’ έξω όλα τα στενά της περιοχής που μένεις. Για αλλαγή ψυχολογίας και τοπίου, την επόμενη φορά που θα θέλεις να τρέξεις, επισκέψου την κοντινότερη παραλία. Τρέξε όσα χιλιόμετρα μπορείς κατά μήκος της παραλία και παράλληλα “άδειασε” τις σκέψεις σου, βλέποντας την ηρεμία και την ομορφιά της θάλασσας. Μπορείς να είσαι ξυπόλητη ή με αθλητικά παπούτσια αλλά σου προτείνουμε να επιλέξεις τα αθλητικά, αφού θα στηρίξουν καλύτερα τα πόδια σου.

  • Κάνε διάφορες ασκήσεις στην άμμο

Όσο να΄ναι η άμμος θα ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας στις ασκήσεις που επιλέγεις συνήθως. Θα χρειαστείς διπλή προσπάθεια και υπομονή για να βγάλεις εις πέρας όλο το πρόγραμμα σου, μιας και η επιφάνεια της άμμου είναι ανώμαλη και δύσκολη να ισορροπήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μια παραλία με άμμο και να αρχίσεις κανονικά να κάνεις καθίσματα, push-ups, αλματάκια και όποια άλλη άσκηση θες. Νερό, υπομονή και πάμε!

  • Παίξε διάφορα παιχνίδια με τους φίλους σου

Πάρε για παρέα μια φίλη ή ένα φίλο σου και πηγαίνετε να γυμναστείτε σε μια παραλία. Εκτός από το τρέξιμο, μπορείτε να παίξετε beach volley, ρακέτες, ποδόσφαιρο, φρίσμπι αλλά και ότι άλλο σας ευχαριστεί. Παράλληλα με την άσκηση, θα περάσετε χρόνο μαζί και θα θέλετε να το επαναλάβετε.

Και φυσικά στο τέλος πριν φύγεις από την παραλία, μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PEXELS.COM

You may also like