Δείξτε πολύ νεώτερες με αυτά τα κουρέματα

Τι θα γινόταν εάν σας λέγαμε ότι το μυστικό για να φαίνεστε νεότερες διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και δεν περιλαμβάνει βελόνες; Αντί να χρεώνεστε στους δερματολόγους, να ζητάτε συμπληρώματα από το πρώτο σημάδι του χρόνου ή να επενδύετε μια μικρή περιουσία σε κρέμες που υπόσχονται θαύματα, πάρτε τηλέφωνο τον κομμωτή σας. Συζητήστε μαζί τους τα θέματα γύρω από το τι δεν σας αρέσει στα μαλλιά σας και αφήστε τους να παίξουν με τα ψαλίδια τους.

1. Αγαπάμε τις αφέλειες γιατί κανείς δεν ξέρει τι κρύβουμε από εκεί κάτω. Κανένας δεν θα γνωρίζει αν το μέτωπό σας είναι τόσο λείο όσο ενός μωρού ή είναι γεμάτο ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Λέμε ναι στις λίγες και στις χαριτωμένες. Λέμε όχι στη πυκνή φράντζα που θα βαρύνει το πρόσωπο και θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

2. Το καρέ στην μακριά του εκδοχή είναι το ιδανικό μήκος. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, επειδή από την μια, μας δίνει το μήκος που θεωρείται άκρως θηλυκό και μπορεί να μετατραπεί σε ένα updo, και από την άλλη  μας απαλλάσσει από τα μπερδεμένα αδιέξοδα. Επίσης, εάν έχετε αραιά ή λεπτά μαλλιά, αυτό το μήκος δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πλουσιότερης κόμης.

3. Η κίνηση και η υφή μπορούν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο, και το στυλ που θα σας δώσει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι το μήκος που φτάνει μέχρι το σαγόνι. Στην περίπτωση που έχετε στρογγυλό πρόσωπο, το συγκεκριμένο κούρεμα δεν θα σας κολακεύει και πολύ. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, θα νιώσετε τόσο ανανεωμένες, όπως την πρώτη φορά που φτιάξατε τα φρύδια σας.

 

You may also like