“Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω” στο Θέατρο Αθηνά

Η κωμωδία καταστάσεων του Γιώργου Θεοδοσιάδη Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω μετά την επιτυχία που γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια, ανεβαίνει και φέτος στο Θέατρο Αθηνά και υπόσχεται να χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου μέσα από την ξεκαρδιστική κωμωδία που σκηνοθετεί ο αγαπημένος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το έργο πραγματεύεται την ιστορία τριών φίλων με τρία διαφορετικά προβλήματα (ακοή, ομιλία, όραση), όπου ενώ ο καθένας στερείται μία από τις βασικές του αισθήσεις, όλοι διαθέτουν την ικανότητα να ερωτευτούν… αλλά τι συμβαίνει όταν πέφτουν πάνω στην ίδια κοπέλα;

Πρόκειται για ένα παιχνίδι διεκδίκησης που δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα στον έρωτα και τον ανταγωνισμό, όπου ο καθένας προβάλλει τις ικανότητές του εις βάρος του αντιζήλου του για να επικρατήσει. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;
Την παράσταση κλέβουν σαφώς ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σπύρος Πούλης προκαλώντας στους θεατές γερές δόσεις γέλιου και άφθονου υποκριτικού ταλέντου.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Σπύρος Πούλης, ο Σπύρος Σπαντίδας και η πέτρα του σκανδάλου είναι η Δήμητρα Στογιάννη.

You may also like