Δε θα πιστέψετε πόσο καιρό χρειάστηκαν τα γυρίσματα της τελευταίας μάχης του Game of Thrones

Μπορεί να είναι μία μάχη, αλλά μάλλον μιλάμε για υπερθέαμα.

Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει. Δεν μπορούμε καλά καλά να το πιστέψουμε, αλλά το υπεραγαπημένο “Game of Thrones” σε έναν μήνα από τώρα επιστρέφει στις οθόνες μας και πλέον μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι την προβολή του πρώτου επεισοδίου στις 14 Απριλίου.

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν επίσημα ξεκίνησαν στις 23 Οκτωβρίου του 2017 και τελείωσαν τον Ιούλιο του 2018, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται να δούμε επτά απίστευτα τελευταία επεισόδια. Από τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεται, όμως, το υπερθέαμα φαίνεται να είναι η τελευταία μάχη της σειράς, που τη θεωρούν, μάλιστα, ως τη μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης.

Μία τέτοια μάχη σαν την παραπάνω δε θα μπορούσε, φυσικά, να μη χρειάζεται τον χρόνο της για να γυριστεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly, τα γυρίσματα της εν λόγω μάχης χρειάστηκαν 11 εβδομάδες για να τελειώσουν και, μάλιστα, απαιτούσαν περίπου 750 ανθρώπους ανά πάσα στιγμή.

Ο co-executive producer Bryan Cogman δήλωσε σχετικά με την παραγωγή της τελευταίας σεζόν:

“Αυτό που ζητήσαμε από την ομάδα και το συνεργείο παραγωγής να κάνουν αυτόν τον χρόνο ειλικρινά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην τηλεόραση ή σε μία ταινία”

“Αυτή η τελευταία σύγκρουση μεταξύ του στρατού των νεκρών και του στρατού των ζωντανών είναι εντελώς πρωτοφανής και αμείλικτη κι ένα μείγμα από είδη ακόμα και μέσα στη μάχη. Υπάρχουν ακολουθίες χτισμένες μέσα σε ακολουθίες χτισμένες μέσα σε ακολουθίες”

“Ο David και ο Dan (οι δημιουργοί της σειράς) έγραψαν ένα απίστευτο παζλ κι ο Miguel (σκηνοθέτης) ήρθε μέσα, το αποσυναρμολόγησε και το ξανασυναρμολόγησε. Ήταν εξαντλητικό αλλά πιστεύω ότι θα τους ξετρελάνει όλους” .

You may also like