“Χαμογέλα και πάλι!”: Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει με νέα ώρα και την αγαπημένη της παρέα

Η Σίσσυ Χρηστίδου αλλάζει τηλεοπτικές συνήθειες και δίνει πλέον καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του MEGA. Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 09:40, το «Χαμογέλα και πάλι!» επιστρέφει με γνώριμα πρόσωπα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Η μεγάλη αλλαγή της φετινής σεζόν είναι η μετακίνηση της εκπομπής στην καθημερινή πρωινή ζώνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της αφήνουν πίσω τους το σαββατοκύριακο και ετοιμάζονται να μας κρατούν συντροφιά από Δευτέρα έως Παρασκευή, διατηρώντας τον χαρακτήρα και την οικειότητα που έχουν δημιουργήσει με το κοινό τους.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας παραμένουν ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με σχολιασμό της επικαιρότητας, συζητήσεις και στιγμές ψυχαγωγίας.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αναλαμβάνει και φέτος να δώσει γεύση στα πρωινά μας, παρουσιάζοντας συνταγές και δημιουργικές ιδέες για την κουζίνα.

Τι αλλάζει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στο δυναμικό του MEGA, αλλά η παρουσία του στο «Χαμογέλα και πάλι!» αποκτά διαφορετικό χαρακτήρα. Θα συμμετέχει στην εκπομπή όταν η επικαιρότητα το απαιτεί, καταθέτοντας τη δική του οπτική μέσα από τη στήλη του.

Το νέο τηλεοπτικό ραντεβού ξεκινά τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 09:40, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην πρωινή ζώνη του MEGA.

You may also like

Leave a Comment