Διακοσμητικά tips για να ανανεώσεις εύκολα το μπάνιο σου

Η καραντίνα, είναι η αλήθεια ότι έβγαλε πολλά ταλέντα σε πολλούς από εμάς. Άλλοι μαγείρεψαν, άλλοι πέρασαν ώρες φτιάχνοντας παζλ με χιλιάδες κομμάτια και άλλοι σε ρόλο “διακοσμητή” άλλαξαν σχεδόν όλο το σπίτι τους. Εμείς σήμερα θα μείνουμε στο τελευταίο, μιας και παρακάτω σου προτείνουμε έξυπνα και εύκολα διακοσμητικά tips, για να αλλάξεις το μπάνιο σου ΤΩΡΑ. Ποιος είπε άλλωστε ότι το μπάνιο πρέπει να μένει εκτός της συνολικής διακόσμησης του σπιτιού;

  1. Βάλε χρώμα με τον πιο γρήγορο τρόπο, προσθέτοντας πετσέτες σε όποια απόχρωση επιθυμείς ή ταιριάζει με το μπάνιο σου. Μια γρήγορη αλλαγή που κάθε φορά μπορείς να παίζεις με τα χρώματα ή τα prints, χωρίς να βαριέσαι.
UNSPLASH.COM
  • Η αγορά έχει άπειρα σχέδια και χρώματα όσον αφορά τις κουρτίνες μπάνιου. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να αλλάξει όλη η αισθητική του μπάνιου σου εφόσον επιλέξεις την σωστή κουρτίνα που σε εκφράζει αλλά ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση.
UNSPLASH.COM
  • Σε καταλαβαίνουμε! Όλο το σπίτι σου είναι γεμάτο με κορνίζες και πόστερ και δεν έχεις άλλο χώρο να κρεμάσεις ακόμα και το πιο μικρό πίνακα. Έχεις σκεφτεί ποτέ να κρεμάσεις τους αγαπημένους σου πίνακες στο μπάνιο; Ακόμα και αν δεν έχεις επιφάνεια να τους καρφώσεις με ειδικά αυτοκόλλητα μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου θες.
UNSPLASH.COM
  • Αν πάλι είσαι σε διάθεση ανακαίνισης του μπάνιου σου, μην διστάσεις να αλλάξεις όλα τα πλακάκια ή ένα μέρος του. Αυτή τη φορά αντικατάστησε τα βαρετά πλακάκια με εκείνα που θυμίζουν μικρά έργα τέχνης και κάνε τη διαφορά.
UNSPLASH.COM
  • Ένα αγαπημένο tip που θα δοκιμάσεις και στη συνέχεια θα κολλήσεις, είναι να βάλεις φυτά μέσα στο μπάνιο σου. Ενδείκνυται περισσότερο για τα μπάνια που τις περισσότερες ώρες της μέρας έχουν φυσικό φως. Δώσε επιπλέον cozy διάθεση επιλέγοντας ψάθινα καλάθια.
UNSPLASH.COM
  • Σπας το κεφάλι σου γιατί δεν ξέρεις που να βάλεις τα χαρτιά υγείας; Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα μεγάλο διακοσμητικό κουτί και να τα τοποθετήσεις μέσα. Μια πρακτική και συγχρόνως όμορφη λύση.
PEXELS.COM

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑunsplash.com

You may also like