Δοκιμαστή… σοκολάτας αναζητά εταιρεία γνωστών γλυκισμάτων!

Άκρως γευστικό πόστο!

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε ένα πλούσιο βιογραφικό που θα απεικονίζει τόσο τα προσόντα μας όσο και την επαγγελματική μας δραστηριότητα. Μια βρετανική εταιρεία προσφέρει σε υποψήφιους εργαζομένους τη δυνατότητα να προσθέσουν μία cool θέση. Τι πόστο είναι αυτό; Δοκιμαστής… σοκολάτας! Αρκεί να μιλούν άπταιστα αγγλικά!

Η εταιρεία Mondelēz International που εδρεύει στο Reading του Berkshire στην Αγγλία παράγει προϊόντα Milka, Cadbury, Oreo και Prince αναζητά κάποιον ή κάποια για να δοκιμάζει προϊόντα σοκολάτας και ροφήματα κακάο. Ναι, αυτό ακριβώς ζητούν στην αγγελία τους η οποία είναι αναρτημένη στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn. Για το λόγο του αληθές… πατήστε εδώ!

Τι χρειάζεται για να επιλεχθεί κάποιος για αυτή τη γλυκιά θέση εργασίας; Εκτός από την άριστη γνώση (και χρήση) αγγλικών, θα πρέπει να του/της αρέσει η Παρασκευή και κατανάλωση μπισκότων, να μη διστάζει να δοκιμάζει νέα προϊόντα και να είναι απόλυτα ειλικρινής κι αντικειμενικός/ή στις απόψεις του ώστε, αν χρειαστεί, να βελτιωθούν τα προϊόντα πριν αυτά κυκλοφορήσουν στο εμπόριο.

Το “αρνητικό” είναι πως δεν είναι θέση πλήρους απασχόλησης, καθώς το ωράριο εργασίας είναι από Τρίτη έως Πέμπτη και για τις ώρες 12:15 έως 14:45 – μιλάμε δηλαδή για 7,5 ώρες δουλειάς. Θα μου πείτε… οκτώ ώρες να τρώει κανείς σοκολάτες θα χτυπήσει κόκκινο στο σάκχαρο!

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία νοστιμότατη… δουλειά! Τώρα αν κάποιος από εσάς αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του κι επιλεγεί… θα μας στείλετε κι εμάς καμία λιχουδιά. Ε; Ε;

You may also like