Είδατε τη νέα animated ταινία της Triumph;

Από το προηγούμενο Σάββατο που την είδα στην τηλεόραση, έχω ενθουσιαστεί με το concept.
To νέο διαφημιστικό spot αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας,η οποία καλείται να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα», έτσι ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της: μητέρα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγός, αθλήτρια αλλά πάνω από όλα sexy και με αυτοπεποίθηση.

Η νέα καμπάνια της Triumph δείχνει πώς καταφέρνει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσφέροντάς της όλα όσα αναζητά από στήριξη και αυτοπεποίθηση μέχρι ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής της.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας «Find The One For Every You», η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία με το διεθνούς φήμης μοντέλο, Jessica Hart και σε συνδυασμό με το νέο animated spot, φαίνεται να μπαίνει δυναμικά και πάλι στην αγορά και να μας συναρπάσει με τα νέα μοντέλα.

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει best selling σειρές όπως η οικογένεια Amourette (που σύντομα θα σας παρουσιάσουμε την τελευταία φωτογράφιση που κάναμε ως ambassadors πριν από λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας),
σειρές με καινοτομίες όπως η Magic Boost, αθλητικές σειρές, όπως η Triaction και σειρές για κάθε γυναίκα.

You may also like