Είστε έτοιμες να κάνετε νέες κι ενδιαφέρουσες αλλαγές στην beauty routine σας;

Πόσο εύκολες είστε σε αλλαγές; Χρειάζεστε πολύ καιρό για να αποφασίσετε πως θέλετε μια αλλαγή ή κάνετε αλλαγές συνεχώς; Προσπαθήστε να εστιάσετε λίγο σε αυτό και να παρατηρήσετε τι τύπος είστε.. Προσωπικά οι αλλαγές μου κάνουν πολύ καλό και θέλω συνεχώς να γνωρίζω καινούργια πράγματα! Σαφώς έχω κάποιες επιλογές που κρατάω εδώ και χρόνια αλλά βρίσκω γοητευτικό και ενδιαφέρον, πόσα μπορείς να ανακαλύψεις με το εύρος της αγοράς. Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ την Yves Rocher και έχω ενθουσιαστεί!

Στις καλοκαιρινές μου διακοπές δεν λείπει από το τσαντάκι θαλάσσης το αντηλιακό λάδι Yves Rocher Solaire Spray Lotion Spf30. Με συνδυασμό το δικό μου αγαπημένο, εκείνο που μου άφησε το πιο μεθυστικό άρωμα για ώρα, το ξηρό λάδι Monoï de Tahiti της Yves Rocher ενυδατώνοντας εξαιρετικά την επιδερμίδα αλλά αν θέλεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μαλλιά. Το άρωμα του είναι μαγευτικό και έχει την μεγαλύτερη διάρκεια απ’ όσα λάδια monoï έχω δοκιμάσει έως σήμερα. Η σύνθεση του απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα δίχως να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Άπλωσε το πάνω από το αντηλιακό σου για εξωτικό μαύρισμα.

Η HYDRA VÉGÉTAL σειρά είναι αυτό που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι μετά από το τέλειο μαύρισμα αλλά και την υψηλή θερμοκρασία.. Ο Ultra-Moisturizing Liquid Serum είναι εξαιρετικός ενυδατικός υγρός ορός και είναι το πρώτο βήμα που θα ακολουθήσουμε για βαθιά αναπλήρωση της υγρασίας της επιδερμίδας.

Η 48ωρών Non-Stop Moisturizing Gel Cream για κανονική, ξηρή επιδερμίδα είναι ότι καλύτερο για δροσερή επανόρθωση με νερό. Μια φρέσκια επιδερμίδα δημιουργείται καθώς το αποκλειστικό εκχύλισμά του Edulis Cellular Water, ενεργοποιεί και βοηθά να αποθηκεύσετε νερό σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Διατηρείται η υγρασία της επιδερμίδας χωρίς να ταλαιπωρείται με ξεφλουδίσματα και ερεθισμούς.

Δοκιμάστε συχνότερα αλλαγές και θα συνειδητοποιήσετε πως ταυτίζεστε με περισσότερες επιλογές από ότι νομίζετε… Το αξίζετε!

Photo credits:@belart84 (unsplash)

You may also like