ΕΖΑ ζ Fine Lager: Η μπύρα “όπως πρέπει να είναι”

Στο κατάμεστο Fuga, το εστιατόριο στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα πρόταση της ΕΖΑ, την “ΕΖΑ ζ Fine Lager” και να δούμε πρώτοι το νέο τηλεοπτικό σποτ. Η παραμονή μου στο Βέλγιο, μπορεί να μην με έκανε expert στην μπύρα, αλλά με βοηθά στο να την αναγνωρίζω και να την αξιολογώ ως απλός λάτρης του ζύθου.

Τι είναι λοιπόν η μπύρα που δοκιμάσαμε; Πρόκειται για τη νέα ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lagerbeers. Μία ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Η μπίρα όπως πρέπει να είναι.Παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Με το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού και τις εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου να συνθέτουν μία ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπίρα.

Έχοντας ελαφριά αρώματα και ελαφριά πικράδα είναι κατάλληλη για να την απολαύσεις σε κάθε περίσταση αλλά και να τη συνδυάσεις με την ελληνική κουζίνα.

Εκείνη τη βραδιά δεν απολαύσαμε μόνο την μπύρα, αλλά και τη μουσική της ταλαντούχας Μαριέτας Φαφούτη. Εκεί είδαμε και το νέο τηλεοπτικό σποτ του ποτού. Η νέα καμπάνια των εζα Lager και εζα Pilsener περιλαμβάνει καθημερινά στιγμιότυπα πραγματικών υπαλλήλων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, στο χώρο εργασίας τους. Το σποτ καταγράφει με αληθινό τρόπο τα κατορθώματά τους και τις προσπάθειες τους να αναδείξουν τις μπίρες τους, μέχρι που στο τέλος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Κι έτσι η ΕΖΑ γίνεται ολοκληρωμένη από κάθε άποψη, με Lager και με Pilsener. Όπως, ακριβώς, πρέπει να είναι η μπίρα!

Εσείς ακόμα αντιστέκεστε;

You may also like