“Εκδικητές, ενωθείτε” για τα Oscars!

               Με το “Avengers: Infinity War” που μας άφησε σε τέτοιο cliffhanger που δεν ευχόμαστε ούτε στο χειρότερο spoiler-ά και με τις τύχες των αγαπημένων μας ηρώων να είναι μετέωρες, δεν είναι παράλογο να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή που βλέπουμε σύσσωμο το cast που ενσαρκώνειο τους αγαπημένους μας ήρωες. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ετοιμάζεται και για τα Oscars.

               Όπως έχουμε συνηθίσει, στη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς απονομής των βραβείων, επιστρατεύονται celebrities αναλαμβάνοντας καθήκοντα ονιλητών και παρουσιαστών. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι διοργανωτές θέλουν να συνθέσουν αυτήν την ομάδα με πρωταγωνιστές του Marvel Cinematic Universe. Αν κι ακόμη δεν είναι σίγουρο πώς ακριβώς θα ενσωματωθούν οι ηθοποιοί στην όλη διοργάνωση, όμως αναμφίβολα σκοπός είναι να προσφέρουν μία αναπάντεχή έκπληξη στο κοινό.

Δεδομένου, επίσης, πως τα Oscars μεταδίδονται από το κανάλι ABC που ανήκει στη Disney (η οποία με τη σειρά της έχει τα δικαιώματα των χαρακτήρων της Marvel), δεν αποκλείεται τα Marvel Studios κι η Disney να παρουσιάσουν στη διάρκεια της τελετής το νέο trailer της ταινίας “Avengers: Endgame” με την προσδοκία να κάνει (ακόμη μεγαλύτερο) πάταγο.

Μπορεί οι διοργανωτές να μην έχουν καταλήξει ακόμη σε κεντρικό παρουσιαστή μετά τις εξελίξεις με τον Kevin Hart, όμως σίγουρα μας ετοιμάζουν κάτι… Marvelous!

Και μια που είπα για το θέμα του παρουσιαστή… ας αφήσουν τον κόσμο να δει μία άδεια σκηνή για να εμφανιστεί ξαφνικά ο Ant-Man! I would call that a surprise!

You may also like