Eνδυνάμωση γλουτών σε 18′ με την Ιωάννα Λαουμτζή

Το ήξερες ότι η ενδυνάμωση των γλουτών εκτός από τις πολυπόθητες καμπύλες που δίνει στο σώμα βοηθά και στην καλύτερη στάση της σπονδυλικής στήλης; Η επιτυχημένη γυμνάστρια Ιωάννα Λαουμτζή μας δίνει την ιδανική fitness λύση, με ένα super booty workout! 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το IL Exclusive Fitness Box, μια καινοτομία εμπνευσμένη από την Ιωάννα, για να απογειώσει την εμπειρία της γυμναστικής σου στο σπίτι ή όπου κι αν βρίσκεσαι!

Ζήσε το fitness μέσα από ένα “πακέτο”!

Για την εκτέλεση του workout θα χρειαστείς:

Το IL Exclusive Fitness Box και το mini band που περιέχει, για huge burn!

Πρόγραμμα Άσκησης:

Εκτελείς από 2 έως 3 κύκλους με 30″ άσκησης και 15″ ξεκούρασης!

  1. Side to side squat
  2. Squat and jump 
  3. Side leg raises R 
  4. Side leg raises L 
  5. Glute bridges
  6. Side-lying leg lift R
  7. Side-lying leg lift L
  8. Prone frog lifts

Δες το βίντεο εδώ:

YouTube ΤΙΤΛΟΣ: Ioanna Laoumtzi Fitness at Home | Glutes Workout με το #ILFitnessBox

  • Γίνε συνδρομητής στο κανάλι της εδώ  
Λίγα λόγια για την Ιωάννα Λαουμτζή

Eίναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με διπλή ειδίκευση στο αθλητικό management και το θαλάσσιο σκι και μετεκπαίδευση στην διορθωτική άσκηση και πτυχίο στο Workplace Wellness Programs: Exercise, Nutrition, Ergonomics and Healthy Habits.

Η πορεία της είναι σταθερά ανοδική και βασίζεται στην εξειδικευμένη επιστημονική προσέγγισή της στο fitness αλλά και στις πρωτοποριακές επιχειρηματικές της ιδέες που συνδυάζουν τη γυμναστική με άλλους κλάδους. Στη μέχρι τώρα καριέρα της, έχει αναλάβει περισσότερους από 1.700 ασκούμενους διαφορετικών επιπέδων, από αρχάριους έως και επαγγελματίες αθλητές και έχει ήδη ξεπεράσει τις 40.800 ώρες πάνω στη προσωπική γυμναστική.

Το 2017 ίδρυσε το IL Exclusive Fitness, ένα boutique γυμναστήριο που λειτουργεί αποκλειστικά με εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης, φτιαγμένα πάνω στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ασκούμενου.

Βρες την Ιωάννα:

You may also like