Επίσημα ο Ben Affleck θα είναι ο Batman στο sequel του «Man of Steel»

Ben AffleckΣοκαριστήκατε; Το ίδιο κι εγώ! Παρ’ όλα αυτά, είναι επίσημο: η Warner Bros. ανακοίνωσε πως ο Ben Affleck θα ενσαρκώσει το Bruce Wayne/Batman στο sequel του «Man of Steel» και θα είναι αντιμέτωπος με τον Henry Cavill που θα είναι γι’άλλη μία φορά ο Clark Kent/Superman.
Το δελτίο τύπου αναφέρει πως ο Ben Affleck κι ο σκηνοθέτης της ταινίας Zack Snyder θα δημιουργήσουν μία απόλυτα νέα μορφή του χαρακτήρα, η οποία παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο, όπου θα έρθουν κοντά ο Batman κι ο Superman στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά και θα συνεχιστεί το όραμα του σκηνοθέτη αναφορικά με τον κόσμο τους που δημιουργήθηκε στο «Man of Steel». Ακόμη είναι επιβεβαιωμένο πως οι Amy Adams, Laurence Fishburne και Diane Lane θα ξαναπαίξουν τους ρόλους που είχαν στην πρώτη ταινία.
Στην ανακοίνωση, ο Greg Silverman, μέλος της παραγωγής δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως χρειαζόμασταν έναν ιδιαίτερο ηθοποιό για να ενσαρκώσει έναν από τους πιο γνωστούς υπερήρωες της DC Comics κι ο Ben Affleck σίγουρα πληροί τις προδιαγραφές, και κάτι παραπάνω. Η αξιόλογη καριέρα του είναι μία επιβεβαίωση του ταλέντου του κι είμαστε σίγουροι πως αυτός κι ο Zack θα δημιουργήσουν μία νέα διάσταση στο χαρακτήρα του Batman».
Πέρυσι τον Αύγουστο κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τον Affleck να σκηνοθετεί μία ταινία «Justice League» για τη Warner Bros ενώ το sequel του «Man of Steel» αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2015.

Πηγή: www.ropeofsilicon.com

Προσωπικό σχόλιο: Δε θα αμφισβητήσω το ταλέντο του Ben Affleck, αλλά έχοντας υπ’ όψιν πως ο «Daredevil» του δεν ήταν κι από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας τους, πραγματικά δε μπορώ να τον φανταστώ ως Batman!

You may also like