Επιστρέφει ο Baron Mordo στο “Doctor Strange 2”;

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για τα κινηματογραφικά projectsπου περιμένουμε πώς και πώς στη μεγάλη οθόνη. Όμως η κατάσταση σε όλον τον κόσμο με τον κορονοϊό εκ των πραγμάτων έχει βάλει φρένο σε πολλές παραγωγές και το μεγαλύτερο “χτύπημα” το δέχτηκε οπωσδήποτε η Marvel Studios. Η αρχή έγινε με την αναβολή της πρεμιέρας της “Black Widow” και βεβαίως όλες οι σχετικές εξελίξεις ακολούθησαν σα ντόμινο.

               Η παραγωγή που υπέστη τις περισσότερες ανακατατάξεις είναι σίγουρα το sequel του “Doctor Strange”. Η αρχή έγινε με την αλλαγή σκηνοθέτη ενώ και η κυκλοφορία της ταινίας δεν αναμένεται πριν το 2022. Όμως σε μία συνέντευξη του Chiwetel Ejiofor για την ταινία του Netflix “The Old Guard”, ο ηθοποιός μας έδωσε μία μικρή χαραμάδα ελπίδας με μία αναφορά στον Baron Mordo που υποδύθηκε στην πρώτη ταινία του Sorcerer Supreme.

               “Όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να προχωρήσουμε, το συντομότερο δυνατό. Ανυπομονούμε.”

Chiwetel Ejiofor

               Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο φήμες για την επιστροφή του Baron Mordo και για μία αντιπαράθεση με τον Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) και πιθανώς τη Scarlet Witch /Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) στην ταινία “Multiverse Of Madness”. Κι ας μην ξεχνάμε πως στην post credits sceneτης ταινίας το 2016 ο Baron Mordo είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Strange. Αυτή η παραδοχή, λοιπόν, του Ejioforείναι ευπρόσδεκτα νέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα ταινία.

               Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: συνεχίζουμε να προσέχουμε εμάς και τους γύρω μας για να μπορούμε ξανά (μεταξύ άλλων) να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες σε νέες περιπέτειες μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους!

               Πηγή: Screen Rant

               Photo credits: IMDb

You may also like