Ετοιμαζόμαστε για τα Χριστούγεννα

Στολίσατε ή όχι ακόμα; Σίγουρα όμως έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε, μιας και όλο και περισσότεροι φίλοι έχουν ήδη φτιάξει το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή έχουν τοποθετήσει τα πρώτα στολίδια στο σπίτι για να μπουν στο γιορτινό κλίμα.

Επειδή συνήθως αγοράζουμε φρέσκο δέντρο, το στολίζουμε τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκέμβρη οπότε εμείς είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης ύφους… συνήθως είχαμε μπλε κι ασημένια στολίδια, ενώ πέρσι βάλαμε αρκετό κόκκινο και άσπρο. Ας είναι καλά το ΙΚΕΑ που μας δίνει τις καλύτερες ιδέες.

Και μιλώντας για ΙΚΕΑ, θυμήθηκα ότι δεν σας έχω γράψει για την εκδήλωση που είχαμε πάει πριν μερικές εβδομάδες για να γνωρίσουμε τον κατάλογο της χρονιάς. Και  ένα event, όπως το συγκεκριμένο με τον Θοδωρή Μαραντίνη να σου τραγουδά στο σαλόνι ή λίγο πιο δίπλα τον Δημήτρη  Μακαλιά  με τον Ζήση Ρούμπο  να “κάνουν πρόβα” στο δικό τους καθιστικό, διασκεδάζοντας μαζί μας, δεν είναι λίγο!

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με τον yoga teacher, Ίωνα Μάνγκο, που έκανε γυμναστική στο σαλόνι, αποδεικνύοντας ότι το καθιστικό μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της καθημερινότητάς μας!

Η ΙΚΕΑ μας είχε υποδεχτεί στον ανανεωμένο χώρο των καθιστικών στο κατάστημα του Αεροδρομίου και μέσα από μια ιδιαίτερη ξενάγηση είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα του καταλόγου 2018 και να ανακαλύψουμε τα 365 διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα στο καθιστικό μας.

Κι επιστρέφουμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, καθώς στα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν ήδη βγάλει στα ράφια αλλά και στο site τους τα απαραίτητα για να στολίσουμε κάθε χώρο του σπιτιού μας… Χριστουγεννιάτικα δέντραΧριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια,  κεριά, κηροπήγια , φαναράκια, φυτά και λουλούδια,  Χριστουγεννιάτικα Είδη Σερβιρίσματος , Λευκά Είδη  και φυσικά πολλά παιχνίδια για τα παιδιά ώστε να απασχοληθούν ευχάριστα κατά τη διάρκεια των διακοπών και όχι μόνο. Τι άλλο θέλει ένας άνθρωπος για να απολαύσει αυτή την περίοδο;

 

You may also like