Ευτυχία είναι… στο άρωμα που επιλέγεις

Ένα οσφρητικό πάρτι με πρωταγωνιστές τις ολάνθιστες νότες των νέων αρωμάτων της υψηλής αρωματοποιίας που εκπέμπουν κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Τα αρώματα αιχμαλωτίζουν τις αναμνήσεις μας και μας ακολουθούν σε όλη μας την ζωή.  Αλλάζουμε συνεχώς τις επιλογές μας ή μένουμε σταθερές σε ένα άρωμα που το αγαπάμε και είναι το αποτύπωμα μας όπου κι αν περνάμε; Τα αρώματα που ακολουθούν σίγουρα θα μας ταξιδέψουν σε άλλους τόπους, έχοντας την νοσταλγία άλλων εποχών.

Μια νοσταλγική εποχή στην εποχή της Coco Chanel

Το άρωμα Le Lion de Chanel της συλλογής Exclusifs αιχμαλωτίζει την αρχοντιά και την φινέτσα της μεγάλης κυρίας της μόδας. Περγαμόντο, λεμόνι, κεχριμπάρι και βανίλια Μαδαγασκάρης είναι μερικές από τις πρώτες ύλες που οδηγούν στο ανεπανάληπτο αυτό αρωματικό κρεσέντο.

Ένα ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα

Φρέσκο, ανάλαφρο και μεθυστικό, το νέο ελιξίριο Wonderlust Eau Voyage του Michael Kors. Η ανεμελιά των καλοκαιρινών διακοπών και η αναζωογονητική λεβάντα συνδυάζει με εξωτικές νότες θαλασσινού αλατιού, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί, μεταφέροντας μας νοερά σε παραδεισένιους προορισμούς.

O συναρπαστικός κι εντυπωσιακός ρυθμός της ζωής

Το Lady Million Fabulous, από τον Paco Rabanne, δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει την υπνωτική συγκίνηση της μουσικής και την ορμητική χαρά του χορού… Ένα μείγμα από λαμπερές νότες και λευκά άνθη που συνδυάζονται με τον αισθησιασμό της ανατολίτικης ξυλώδης βάσης του. Η εισαγωγή είναι λαμπερή, με φρέσκο ροζ πιπέρι και μανταρίνι που ανοίγουν τη μελωδία με έντονο ρυθμό.

Φλογερή Τουμπερόζα και ένα εξωτικό μείγμα από λευκά άνθη (Γιασεμί, Ylang-ylang) ακολουθούν στην καρδιά του αρώματος, με όλη την ισχυρή λάμψη ενός μεταμεσονύχτιου ήλιου. Η απαλή, εθιστική Βανίλια συνδυάζεται με Tonka bean, ξύλο Κασμίρ και Βρύα, για να φέρει μια ισχυρή feel-good λάμψη όλη τη νύχτα.

Happy for Ever

 Το myesens είναι ένα νέο perfume brand που «μετουσιώνει» συναισθήματα και προσωπικότητες σε αρώματα, προβάλλοντας τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ανάμεσα στα Boss Babe, Dance with Me, Happy (Today), I am A Limited Edition και Reborn Bohemian, εκείνο που πραγματικά σας ταιριάζει.

Feel free με την επιλογή σας και ταξιδέψτε όπου σας αρέσει…

You may also like