ΗΠΑ: Τον Οκτώβριο αναμένεται το «American Pastoral» με τον Ewan McGregor

Η ταινία του Ewan McGregor πήρε ημερομηνία πρεμιέρας

Σας είχαμε ενημερώσει ήδη πως ο PD50025393_USA_2114846b δούλευε επάνω στο βιβλίο του Philip Roth «American Pastoral». Τα γυρίσματα τελείωσαν και τώρα η ταινία είναι έτοιμη για διανομή στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το «American Pastoral» αφηγείται την ιστορία του Seymour (McGregor), ο οποίος θα δει την οικογενειακή του γαλήνη να διαταράσσεται, όταν η κόρη του, Merry (Dakota Fanning) θα κατηγορηθεί για τρομοκρατία.

Η ταινία κατάφερε να διεκδικήσει μία ημερομηνία προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στις υποψηφιότητες των Oscar (εφόσον τη «στείλουν» εκεί κοινό και κριτικοί, φυσικά).

Το «American Pastoral» αποτελεί για το δημοφιλή Σκωτσέζο ηθοποιό και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, καθώς ο Phillip Noyce που αρχικά είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία της, εγκατέλειψε το project το Φεβρουάριο του 2015.  Στην ταινία  συμπρωταγωνιστεί  η Jennifer Connelly στο ρόλο της συζύγου του Seymour, Dawn.

American Pastoral 1

Φυσικά μένετε συντονισμένοι στο The K-Magazine, καθώς μόλις έχουμε νέα για την ημερομηνία άφιξης στις ελληνικές αίθουσες θα σας ενημερώσουμε!

  Πηγή: Variety

You may also like