Η αγάπη για τα μαντήλια

Τα πρώτα μαντήλια που απέκτησα είναι όλα της μαμάς μου η οποία, όπως κάθε τι δικό της, μόλις πω απλώς ότι μου αρέσει μου το δίνει χωρίς σκέψη. Θα μου πείτε έτσι είναι όλες οι μαμάδες, λογικά ναι, εγώ ξέρω όμως μόνο από την δική μου. Που κάθε φόρα ό,τι και αν μου δείχνει μου αναφέρει πάντα, «Πόσο θα το βάλω εγώ, αλλά δικό σου είναι. Μήπως το θέλεις τώρα; Πάρτο!».

Σχετικά με τα μαντήλια όμως… εκεί κάπου στην εφηβεία μου, ήταν που ξεκίνησε μία μεγάλη αγάπη, ήθελα να φοράω φουλάρια για αρχή. Διάβαζα πολλά γυναικεία περιοδικά από τότε και ήμουνα βέβαιη ότι τα μαντήλια είναι η επίτομη του στυλ στο ντύσιμο. Θυμάμαι ότι από όλα όσα έχω αγοράσει, το αγαπημένο μου είναι ένα στο χρώμα της ώχρας που στο τελείωμα του είναι ζωγραφισμένο στο χέρι… ένα συνδυασμός από πολλά λουλούδια. Είναι πραγματικά πανέμορφο.

 

Παρά την τεράστια αγάπη μου όμως πότε δεν κατάφερα να κάνω όλα εκείνα τα μοναδικά και ιδιαίτερα δεσίματα που έβλεπα. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι αυτό είναι το πρόβλημα για πολλές από εσάς. Σαφέστατα και υπάρχουν οι απλοί και εύκολοι τρόποι, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να μπορούσαμε να κάναμε πιο περίτεχνα δεσίματα.

Τα μαντήλια είναι μαγικά, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν και το πιο απλό ντύσιμο σε έργο τέχνης. Μόλις κατακτήσετε τον τρόπο δεσίματος, θα γίνουν οι καλύτεροι και πιο αγαπημένοι σας φίλοι, θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ και δεν θα τα αποχωρίζεστε πότε. Αντίθετα θα ξεκινήσετε να τα συλλέγετε.

Συγκεντρώσαμε μερικούς τρόπους από τους οίκους Hermes και MCM, και σαν extra bonus σαν δίνουμε δύο βιντεάκια μέσα από τα οποία θα μάθετε να δένετε γραβάτες και τα μαντήλια Hermes, κάτι σαν… σεμινάριο.


[vsw id=”EEf6ARCKYMA” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like