Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά…

…με τα 3 υπέροχα Advent Calendar από το Body Shop.

Στην The Body Shop τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη εποχή! Γι’ αυτό, κάθε χρόνο μπαίνουν από νωρίς στο κλίμα των γιορτών παρουσιάζοντας τα νέα advent calendars! Μπορεί να είναι ακόμα λίγο νωρίς για χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα advent calendars καθώς είναι τόσο δημοφιλή που κάθε χρόνο γίνονται ανάρπαστα! Πέρυσι τα αποθέματα εξαντλήθηκαν απίστευτα γρήγορα, σημειώνοντας πωλήσεις που αντιστοιχούσαν σε ένα advent calendar κάθε 30 δευτερόλεπτα!

Φέτος, λοιπόν, μας δίνουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε εγκαίρως το δικό μας. Μας ετοίμασαν τα πιο υπέροχα, τα πιο εορταστικά advent calendars που κυκλοφορούν! Εμείς θα επιλέξουμε το αγαπημένο μας και η γλυκιά προσμονή των γιορτών θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θετική ενέργεια!

Μέσα στο καθένα κρύβονται τουλάχιστον 24 υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης. Από mini best seller μέχρι full size προϊόντα περιποίησης και μοναδικά αξεσουάρ. Όπως πάντα επιθυμία της The Body Shop είναι η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια.Οπότε μέσα στα advent calendars θα ανακαλύψουμε επίσης ορισμένες feel good ιδέες και συμβουλές που θα κάνουν την κάθε μέρα ως τα Χριστούγεννα ακόμα πιο ξεχωριστή!

MAKE IT REAL TOGETHER ADVENT CALENDAR

Το νέο μας Make it Real Together Advent Calendar θα μας βάλει αμέσως σε εορταστικό mood. Οι 24 mini εκπλήξεις που κρύβονται μέσα του περιλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης από ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς σειρές. Όπως και μοναδικά αξεσουάρ, για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά, τα χέρια και τα χείλη! Τι θα βρούμε; Το Almond Milk & Honey Body Butter για μεταξένια επιδερμίδα, το θρεπτικό δίδυμο για τα μαλλιά Banana Shampoo και Banana Conditioner και το ζουμερό Mango Lip Butter για ενυδάτωση και φυσική γυαλάδα στα χείλη!

MAKE IT REAL TOGETHER BIG ADVENT CALENDAR

 Αυτό το advent calendar είναι γεμάτο με μοναδικές εκπλήξεις που θα απογειώσουν την εορταστική μας διάθεση. 25 mini και full size εκπλήξεις κρύβονται μέσα στο Make it Real Together Big Advent Calendar! Κι εδώ θα βρούμε υπέροχα προϊόντα περιποίησης από ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς σειρές αλλά και must-have αξεσουάρ. Δεν μπορούμε να μην αποκαλύψουμε την αναζωογονητική μάσκα προσώπου Nicaraguan Coffee Intense Awakening Face Mask, που προσφέρει ήπια απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα απαλλαγμένη από κάθε ίχνος ρύπων και λαμπερή!

Ανάμεσά τους θα βρούμε: Την εμβληματική μας ενυδατική κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ Vitamin E Moisture Cream, που αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα. Sheet masks που ξεδιψούν την επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά! Και φυσικά ένα Body Butter για 48ωρη εντατική ενυδάτωση χωρίς λιπαρό τελείωμα. Από αυτό το advent calendar δεν μπορούσε να λείπει το full-size Camomile Gentle Eye Make-Up Remover, που απομακρύνει απαλά από τα βλέφαρα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ! Όπως και όλα όσα χρειάζεστε για απόλυτη χαλάρωση και feel good vibes στην μπανιέρα!

MAKE IT REAL TOGETHER ULTIMATE ADVENT CALENDAR

Το κορυφαίο όλων, το Make It Real Together Ultimate Advent Calendar, κρύβει μέσα του τις πιο συναρπαστικές εκπλήξεις περιποίησης και ομορφιάς που περιμένουν να τις ανακαλύψετε! Εκτός από μοναδικά αξεσουάρ, είναι γεμάτο με τις πιο υπέροχες, full size εκπλήξεις. Aπό best seller προϊόντα μας στην κατηγορία skincare μέχρι must-have προϊόντα μακιγιάζ. Φυσικά, απολαυστικές εκπλήξεις περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά, τα χέρια και τα χείλη!

Ανάμεσα στα απολαυστικά του περιεχόμενα θα ανακαλύψετε την αναζωογονητική μάσκα προσώπου Nicaraguan Coffee Intense Awakening Face Mask, για ήπια απολέπιση και επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή! Δεν μπορούσε φυσικά να λείπει το Drops of Youth™ Youth Concentrate, που αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή και ελαστική ενισχύοντας τη φυσική της λάμψη ώστε να δείχνει πιο φρέσκια!

Δεν μπορούμε να μην αποκαλύψουμε ορισμένα ακόμα από τα περιεχόμενα: Το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Banana ‒full size φυσικά και τα 2. Το απίστευτα αναζωογονητικό αφρόλουτρο Pink Grapefruit ξυπνά τις αισθήσεις και φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή! Τι άλλο; Sheet mask που ξεδιψά την επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά, Body Butter για 48ωρη εντατική ενυδάτωση, που αφήνει ακόμα και την πιο ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα λεία και απαλή… Kαι πολλές ακόμα εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

H φιλοσοφία του The Body Shop είναι ότι την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων την φτιάχνουμε μαζί . Οπότε μπορείτε να μοιράσετε τις υπέροχες εκπλήξεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα ανακαλύπτοντας μαζί όλα τα απολαυστικά περιεχόμενα και, κυρίως, να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά και τη μαγεία της αγάπης! 

You may also like