Η αυθεντική ομορφιά είναι φυσική και απλή

Δοκιμάζοντας όλο και περισσότερες επιλογές για τα μαλλιά μου, ανακάλυψα την εταιρεία που θα παραμείνει μαζί μου για αρκετό καιρό. Ένα ολιστικό Vegan brand για τα μαλλιά που θα με συντροφεύσει σίγουρα για όλο το καλοκαίρι και τις έντονες απαιτήσεις του. Καυτός ήλιος και θάλασσα αφυδατώνουν και ξηραίνουν τα μαλλιά μας για αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε ειδική φροντίδα και προστασία.To να πιστεύετε στην αυθεντική ομορφιά όπως και η Authentic Beauty Concept,  σημαίνει:

Να είμαστε ο εαυτός μας.

Η αυθεντική ομορφιά είναι φυσική και απλή.

Εμπιστευόμαστε αγνά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές, χωρίς σιλικόνη, sulfates και parabens..

Σειρά glow

 Με κύρια συστατικά τον χουρμά και την κανέλα, γνωστά για τις τονωτικές, ενυδατικές, καταπραϋντικές και περιποιητικές τους ιδιότητεςδημιουργούν την κατάλληλη φροντίδα για τα βαμμένα μαλλιά.. Εκχυλίσματα από αυτά τα vegan snacks ενισχύουν τον χρόνο μας για μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα μας.Το άρωμα είναιμια απίστευτα λαχταριστή γλυκύτητα από γαλακτώδη ξύλα, εκχύλισμα βανίλιας και σπόρους τόνκα.

 Σειρά amplify

Όσες θέλετε να  προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας τότεη σύνθεση με εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και μια δόση τονωτικού lime, προσφέρει επιπλέον σώμα και όγκο χωρίς να υπερβάλει..Μια απίστευτα δροσερή αίσθηση αρώματος, χάρη στο αφρώδες πράσινο lime, το άρωμα μανταρινιού και φύλλων πράσινου τσαγιού,σε συνδυασμό της ίριδας και του λεπτού αρώματος της φρέζιας.

 Σειρά hydrate

Τα εκχυλίσματα μάνγκο και βασιλικού σε αυτή την επιλογή περιποίησης θα βοηθήσουν τα ξηρά μαλλιά, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό άρωμα, ενώ εμπεριέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καλύπτουν οποιαδήποτε βλάβη και αν έχουν.Το άρωμα βαμβακιού προκαλεί την ανάλαφρη αίσθηση του καλοκαιριού με το διακριτικό μίγμα πούδρας από άνθη βανίλιας.

 Σειρά replenish

Οι λάτρες των superfoods γνωρίζουν ότι το σιρόπι σφενδάμου και το ελαιοκάρυδο δεν είναι απλώς νόστιμα, αλλά κυρίως είναι αξιόπιστες vegan πηγές ενέργειας και δύναμης. Τα superfood-συστατικά είναι για μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά. Με εξαιρετικό άρωμα, βασισμένο σε ένα συνδυασμό από ανατολίτικες ξυλώδεις μυρωδιέςκαι κρεμώδη πέταλα γιασεμιού θα σας χαλαρώσουν στο κλίμα της εποχής..

Αν θέλετε να αφιερώσετε πραγματικά μια στιγμή στον εαυτό σας ανεξάρτητα από ποια σειρά θα επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αναμφίβολα θα νιώσετε την απόλυτη αυθεντικότητα…

Welcome στον κόσμο των αυθεντικών επιλογών!

Photo credits: trendhunter.com/ authenticbeautyconcept.co.uk/

You may also like