Η διάφανη ομορφιά, στα νύχια

transparent-nail-coatingΟ οίκος Prada ήταν το πρώτος που έδωσε το μήνυμα. Και ο Ralph Lauren το επιβεβαιώνει.
Το διάφανο είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού για άψογο πεντικιούρ. Καθαρή, απαλή επιδερμίδα, περιποιημένα και καλά λιμαρισμένα νύχια με διακριτική λάμψη χάρη σε μία στρώση από διάφανο βερνίκι top coat. Στα υπέρ συνηγορούν το ότι ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά σανδάλια , δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφτίσει το χρώμα , συνδυάζονται με οποιαδήποτε απόχρωση επιλέγουμε για το μανικιούρ και, το καλύτερο, δεν χρειάζεται να μετράμε τα λεπτά ένα προς ένα μέχρι να στεγνώσει καλά το χρώμα.

Το καλύτερο; Είναι η πιο οικονομική λύση. Mε μία, μόνο, προϋπόθεση . Ακριβώς επειδή λείπει το χρώμα που, συνήθως, κλέβει την παράσταση, τα άκρα επιβάλλεται να είναι περιποιημένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Αλλά ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει.
Η σύγχρονη κοσμετολογία έχει προβλέψει . Υδρομασάζ αποκλειστικά για τα κάτω άκρα, απολέπιση για να φύγουν μια και καλή τα νεκρά κύτταρα , εντατικές θεραπείες ενυδάτωσης, περιποίηση νυχιών με ειδικά λάδια ακόμη και μάσκες παραφίνης για αναζωογόνηση στα κουρασμένα πόδια είναι στην αποκλειστική σας διάθεση στα εξειδικευμένα ινστιτούτα.

1. Sephora, Top Coat Brillance Miroir ( Sephora)
2. SpaRitual , Truebond® Strong Hold Topcoat ( σε ινστιτούτα αισθητικής)
3. Yves Saint Laurent , Base et Topcoat Brillance Extreme
4. Lancome, Cristal Quartz O10 M
5. MAC, Over Lacquer Finition
6. Essie, To dry for
7. Φυσικά Προϊόντα Κορρές, Provitamin B5 & Oligoelements Top Coat ( στα φαρμακεία)
8. L’Oreal Paris, Resist & Shine Pro-Keratine

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like