Η Εύη Τσανάκα βρήκε τις ενυδατικές που απομακρύνουν τις γυαλάδες

Ας το παραδεχτούμε. Όλες αγαπάμε αυτή την αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα μας και η αναζήτηση της ιδανικής ενυδατικής είναι κάτι σαν το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην λαμπερή επιδερμίδα και στην λιπαρή επιδερμίδα. Πράγμα που μας οδήγησε στην αναζήτηση των καλύτερων ενυδατικών που προσφέρουν ματ αποτέλεσμα ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα. Ξεκινώντας την προετοιμασία της επιδερμίδας σας, με την σωστή ενυδατική, το δέρμα σας, θα δείχνει λαμπερό ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

 

1.Η Effaclar Mat της La Roxhe-Posay προσφέρει μια ενυδατική και σμηγματορρυθμιστική φροντίδα. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί από την πρώτη εφαρμογή, ενώ μειώνει την παραγωγή σμήγματος και τους πόρους. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Χάρη στη νέα σύνθεσή του, δρα στην πηγή της παραγωγής σμήγματος για διπλή αποτελεσματικότητα κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων: – Sebulyse, νέο δραστικό συστατικό που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στην πηγή του και έχει ισχυρότερη σμηγματορρυθμιστική δράση από τον Ψευδάργυρο (συστατικό αναφοράς).

2.  Η hydra-mat emulsion της Embryolisse είναι μια ανάλαφρη κρέμα ημέρας που εξασφαλίζει βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης και ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η επιδερμίδα δείχνει πιο τονωμένη χάρη στο έλαιο βερίκοκου, ενώ το παράγωγο αμύλου καλαμποκιού που περιέχει απορροφά το πλεονάζον σμήγμα και μειώνει τη γυαλάδα. Η δροσερή υφή gel διεισδύει στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και ματ όλη την ημέρα.

3. Όταν η “κλασική” υφή μιας κρέμας πέφτει “βαριά” και το gel μοιάζει “λίγο”, εκεί η επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από την κρέμα-gel, ό,τι χρειάζεται μια κανονική προς λιπαρή επιδερμίδα για την ενυδάτωσή της. Περιέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Imperata Cylindrica και Antarcticine που όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα αλλά την βοηθούν να συγκρατήσει την υγρασία για ώρες. Η έξυπνη υφή της απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς.

4. Η Purete-Sublime ενυδατώνει και χαρίζει ματ όψη στο δέρμα. Λεπτόρρευστη κρέμα με τελείωμα πούδρας με πραγματικά εξαιρετική σύνθεση κατά των ατελειών. Χάρη στο συνδυασμό απορροφητικής πούδρας και γλυκερίνης που περιέχει, εξασφαλίζει ασύγκριτη ενυδάτωση και τέλεια ματ όψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το δέρμα σας αποκτά βελούδινο άγγιγμα.

5. Η Cleanance Mat της Avene χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση, κάτι που την κάνει ιδανική για το σμηγματορροϊκό δέρμα. Η Μονολαουρίνη ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Οι απορροφητικές μικροκάψουλες προσφέρουν άμεσο ματ αποτέλεσμα. Το ιαματικό νερό της Avene προσφέρει στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντί-ερεθιστικές ιδιότητες του. Είναι καλή βάση μακιγιάζ.

You may also like