Η ζωή του Voldemort πριν τον Harry Potter γίνεται επιτέλους ταινία

Πώς ο Tom Riddle, μετά την αποφοίτησή του από το Hogwarts, έγινε ο Lord Voldemort.

Κάθε σωστός λάτρης της J. K. Rowling και του κόσμου μαγείας που αυτή δημιούργησε, με πρωταγωνιστή όχι άλλον από τον «διάσημο Potter», γνωρίζει ότι αυτός δε θα ήταν τίποτα χωρίς την ύπαρξη του διαστροφικά κακού Lord Voldemort. Χωρίς αυτόν, δε θα υπήρχε η αλληλουχία των γεγονότων που ακολούθησε τη γέννηση του Harryκαι την θανατηφόρα επίσκεψη του Voldemort στην οικία των Potter, ούτε και η χρόνια μάχη των δύο για τη νίκη.

Πώς, όμως, ο Tom(Marvolo)Riddleαπό πολλά υποσχόμενος μάγος του Hogwarts κατέληξε να γίνει “He Who Must Not Be Named»;

Η Tryangle Films καιρό προσπαθούσε να μαζέψει χρήματα στο Kickstarterγια να χρηματοδοτήσει μία ταινία που θα εξηγεί ακριβώς αυτήν τη μεταμόρφωση του Riddle και θα ονομάζεται «Voldemort: Origins of the Heir». Η καμπάνια μετά από λίγο σταμάτησε κι όλοι τότε πίστεψαν ότι το έργο δε θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, ώσπου λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ της ανεπίσημης ταινίας.

Η Warner Bros.δε σχετίζεται με το συγκεκριμένο project, όμως, ενέκρινε την κυκλοφορία του ως μιας δουλειάς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως είπε ο σκηνοθέτης,Gianmaria Pezzato, ο οποίος έχει προσθέσει στο φιλμ όλα τα στοιχεία σχετικά με τον Voldemortπου υπάρχουν στα βιβλία και που οι ταινίες δεν αξιοποίησαν. Τονίζεται, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει συνεργασία ούτεμε την ίδια την J. K. Rowling.

«Αναρωτηθήκαμε, τι έκανε τον Tom Riddle να γίνει Voldemort; Τι συνέβη εκείνα τα χρόνια και τι έγινε πραγματικά στο Hogwarts όταν εκείνος επέστρεψε; Πολλά δεν έχουν ειπωθεί. Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να πούμε: Η άνοδος του Dark Lord πριν τον Harry Potter και την πρώτη του καταστροφή», είπε ο Pezzato.

Η παραγωγή της ταινίας έχει αρχίσει από τον προηγούμενο χρόνο και αναμένεται να παραδοθεί έτοιμη στο κοινό μέχρι το τέλους του 2017, οπότε και θα κυκλοφορήσει στο Youtube δωρεάν.

Στο τρέιλερ που ακολουθεί ακούμε την αφήγηση από τα χείλη της Grisha McLaggen, Κληρονόμου του Gryffindor, και κατά πάσα πιθανότητα συγγενούς του Cormac McLaggen από τα βιβλία.

You may also like