Η λαμπερή πρεμιέρα του “The Dark Knight Rises” στη Μεγάλη Βρετανία

Οι σταρ του “The Dark Knight Rises” ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για την προώθηση της ταινίας τους.

Ο Christian Bale, η Anne Hathaway, ο Tom Hardy, η Marion Cotillard, ο Joseph Gordon Levitt και ο Morgan Freeman παρευρέθηκαν στη λαμπερή λονδρέζικη πρεμιέρα της ταινίας τους που έγινε την Τετάρτη, 18 Ιουλίου. Ο Christian Bale, ο οποίος ενσαρκώνει στην ταινία τον Batman, έφθασε στην πρεμιέρα συνοδευόμενος από την σύζυγό του Sibi Blazic, η οποία εντυπωσίασε με την μακριά μαύρη τουαλέτα της.

Ο Tom Hardy έφθασε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή αρραβωνιαστικιά του και γνωστή ηθοποιό Charlotte Riley.

Η Anna Hathaway για μία ακόμα φορά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στο κόκκινο χαλί. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο μία χρυσή τουαλέτα διάσημου ιταλικού οίκου μόδας. Η εντυπωσιακή σταρ δεν παρέλειψε να ποζάρει στους φωτογράφους αλλά και να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές για να υπογράψει αυτόγραφα και να συνομιλήσει μαζί τους.

Η βραβευμένη με Οσκαρ Marion Cotillard από την πλευρά της επέλεξε για την πρεμιέρα του “The Dark Knight Rises” στο Λονδίνο ένα στράπλες φόρεμα διάσημου γαλλικού οίκου μόδας.

Παρών ήταν και ο πρίγκιπας Χάρυ, ο οποίος εμφανίστηκε ασυνόδευτος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια…

Πηγή: http://www.ant1online.gr

You may also like