Η “μαγική” εποχή της φωτογραφίας,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Ξαφνικά μέσα στο χάος του διαδικτύου υπάρχουν πολλά sites που το βασικό τους θέμα είναι οι εικόνες, οι φωτογραφίες, ακόμα και οι αποφθέγματα μέσα σε εικόνες. Ακόμα και στο facebook έχουν δημιουργηθεί σελίδες που είναι αφιερωμένες στο να μας παρουσιάζουν περίεργα μέρη που ίσως να μην βλέπαμε πότε αν δεν υπήρχαν σελίδες σαν αυτές.

 

 

 

 
Ακόμα και το Pinterest είναι ουσιαστικά το blog των εικόνων, ένα μέρος όπου μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες κάθε είδους και να φτιάξουμε τον δικό μας προσωπικό τοίχο με ότι αγαπάμε και μας εκφράζει. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να φτιάξουμε ένα τοίχο επιθυμιών, ευχών , αναμνήσεων, χαράς, ομορφιάς, ή ότι άλλο θέλουμε και χωρίς να μας κοστίσει τίποτα και όλα αυτά με στην οθόνη του υπολογιστή μας.

 

 

 

 

 

 

 

Το Tumblr είναι επίσης ένας υπέροχος κόσμος που συνεχώς μεγαλώνει και γεμίζει μαγευτικές εικόνες πολλές από αυτές έχουν και κομμάτια τις ιστορίας τους εξαρτάται βέβαια από πού προέρχονται. Αν κάνετε μια βόλτα σε sites όπως το weheartit, το Piccsy αλλά και πολλά άλλα μιας και αυτά είναι μόνο ένα δείγμα θα ανακαλύψετε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύεται ότι υπάρχει. Διότι το διαδίκτυο δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες του goοgle.

 

 

 

 

 

 

 

Στις εικόνες που διαλέξαμε θα πάρετε μια ιδέα για διακόσμηση, για μόδα, για εξωτικά μέρη αλλά και θα δείτε εικόνες που απλώς θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να νιώσετε όμορφα.

 

You may also like