Η Μαριάννα Γουλανδρή μας παρουσιάζει τη νέα της collection μαγιώ

Marianna_PortraitH Μαριάννα Γουλανδρή κουβαλάει όχι ένα αλλά δύο επίθετα με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα. Ο πατέρας της -Γουλανδρής- και η μητέρα της είναι η μεγαλυτερη κόρη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Ο γάμος τους είχε αποτελέσει το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η νεαρή κληρονόμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Εκεί σπούδασε πάνω στη μόδα και σύντομα κατάλαβε την κλίση της στο σχεδιασμό μαγιό. Απ’ότι φαίνεται η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει αρχίσει να τα καταφέρνει και σιγά σιγά το όνομά της ακούγεται όλο και περισσότερο στους κύκλους της Βρετανίας. Πρόσφατα η βρετανική Vogue παρουσίασε την Μαριάννα και το brand της, Marianna G, στο κοινό.

Τα μαγιό της είναι εντυπωσιακά και στα περισσότερα έχει δώσει ονόματα Ελληνικών νησιών αλλά και ξένων νησιών.
aaa
aaaa

‘Ήθελα ο κόσμος να δει στοιχεία της φύσης και της ιστορίας στα σχέδιά μου. Περνώντας τα καλοκαίρια μου στις θάλασσες της Ελλάδας, το μαγιό έγινε δεύτερη φύση για μένα. Διέκρινα μία ευαισθησία στις γυναίκες όσον αφορά στα μαγιό και ανεξαρτήτως ηλικίας ή σώματος οι γυναίκες πάντα νοιώθουν την ανάγκη να νοιώθουν άνετα όταν αποκαλύπτουν το σώμα τους. Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον που είχα δει κορίτσια της ηλικίας μου, μητέρες και γιαγιάδες όλες να φοράνε μαγιό, κατάλαβα για τι στυλ έψαχνε η κάθε μία’, τονίζει η Μαριάννα Γουλανδρή στη Βρετανική Vogue.
aa

Στο μέλλον η Μαριάννα ελπίζει το brand της να επεκταθεί σε lifestyle brand και να “βοηθήσει τους πελάτες μου να δημιουργήσουν τη δική τους καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.’
a

You may also like