Η μεταφορά του κρασιού είναι πλέον θέμα στυλ!, από την Τίνα Παπασίνου

992528_10151863783031118_546038_nαπό τη Τίνα ΠαπασίνουΟινολόγο*

Πριν από ένα μήνα περίπου έφτασαν στα χέρια μου τα πολυπόθητα, χρηστικά και ντιζαϊνάτα BUILT!! Στο παρελθόν είχα μια μικρή συλλογή αλλά όπου κι αν πήγαινα κουβαλώντας κρασί μέσα στη built μου, με κάποιο μαγικό τρόπο μαζί με το κρασί ο παραλήπτης έπαιρνε και την τσάντα μεταφοράς!!! Δεν μπορώ να πω ότι τους αδικώ…..

Πρόκειται για τσάντες φτιαγμένες από νεοπρένιο (το υλικό που χρησιμοποιείται στις στολές δυτών) σε πολλά διαφορετικά σχέδια, στις οποίες μπορείτε να μεταφέρετε φιάλες κρασιού των 750ml διατηρώντας τη θερμοκρασία τους για 4 ώρες ανάλογα πάντα με τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Το τέλειο δώρο για τους οινόφιλους αλλά και εξαιρετικά χρηστικές για όσους μεταφέρουν κρασί. Στιλάτες, ελαφριές, πολύ μαλακές και πρωτίστως χρηστικές.

Εκτός από τη μεταφορά κρασιού υπάρχουν τσάντες που διατηρούν το νερό μας δροσερό, πόσο τέλειο για το καλοκαιράκι που καλά κρατεί, τσάντες για τη μεταφορά μπύρας αλλά και σαμπάνιας!

pic nic built

Για τους μπόμπιρες τώρα ή καλύτερα για τις μαμάδες, η BUILT διαθέτει μια φανταστική σειρά για παιδιά που περιλαμβάνει mini τσαντούλες για να μεταφέρουν το σνακ τους στο σχολείο, lunch boxes, θήκες για σάντουιτς και μπωλ για σαλάτες. Όλα είναι ισοθερμικά, δηλαδή διατηρούν τα φαγητά στη σωστή θερμοκρασία για 4 ώρες και είναι φτιαγμένα από υλικό απόλυτα ασφαλές για τρόφιμα. Το καλύτερο είναι ότι δεν λερώνουν, πλένονται και στο πλυντήριο και στεγνώνουν αμέσως! Τσεκαρισμένο ;-)

Αν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μοναδικό στυλ!

Αν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μοναδικό στυλ!

Τέλος η BUILT έχει επεκταθεί και στο χώρο της τεχνολογίας καλύπτοντας τις ανάγκες των ….γκατζετάκηδων! Τέλειες προστατευτικές θήκες για MacBook, ipad, iphone, blackberry για κάμερες κ.α.

Θήκες για κρασί, αλλά και για το iPad!

Θήκες για κρασί, αλλά και για το iPad!

 

Με οινικούς χαιρετισμούς

Τ.Π.

Εισαγωγή στην Ελλάδα: Trinity Wines Ltd.

τηλ. επικοινωνίας : +30 22990 63050, +30 22990 40630

 

*Για περισσότερες πληροφορίες για την κα Παπασίνου πατείστε εδώ

You may also like