Η μοναδική εμπειρία με τη Babor στο Electra Metropolis Hotel, το καλύτερο δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα της Γυναίκας, η καλύτερη αφορμή για να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα υπέροχο δώρο και τι καλύτερο από την εμπειρία με τη Babor στο Aegeo Spa του  Electra Metropolis Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε προσκληθεί από την γερμανική  εταιρεία Babor  για να γνωρίσουμε την παντοδυναμία των Ampoule Concentrates  και μάθαμε από την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ράνια Θρασκιά πώς η περιποίηση της ομορφιάς μπορεί να  μας κάνει πιο δυνατές και πιο ευτυχισμένες. Υιοθετώντας το σλόγκαν Ask for more, η Babor έδειξε πώς μπορεί στην πράξη μία γυναίκα να ζητάει περισσότερα από την ομορφιά της και από τη ζωή της και να τα κερδίζει.

Την παρουσίαση  άνοιξε η Nadya Badr, Assistant Manager της Babor Cosmetics Hellas, η οποία εξήγησε τι μπορεί να κάνει η εταιρεία για τις γυναίκες.  Η Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer της εταιρείας (για την οποία θα σας γράψω κι αργότερα) μίλησε για το απόλυτο επίτευγμα της BABOR, τις Ampoule Concentrates, που περιέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και αλλάζουν τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας. Η marketing manager Ισαβέλλα Κολιού παρουσίασε την αναγκαιότητα του Askformore στη ζωή μας και σύστησε τη Ράνια Θρασκιά, την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έκανε στροφή στην καριέρα της, ζήτησε περισσότερα από τον εαυτό της και ξεκίνησε από το μηδέν για να διαγράψει μία νέα πορεία στην επιστήμη της συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Μερικές μέρες αργότερα, όμως… είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα προϊόντα μέσω μιας θεραπείας στο Aegeo Spa του  Electra Metropolis Hotel και με τη βοήθεια της Μαρίνας Θεοτοκάτου θα σας περιγράψω την εμπειρία:

 Αρχικά έγινε ένας διφασικός καθαρισμός με λάδι και βότανο χρησιμοποιώντας  το HY-OIL(1), ένα  υδρόφιλο έλαιο καθαρισμού με εκχύλισμα Quillaja ( Το πρώτο προϊόν με το οποίο ίδρυσε ο Dr. Βabor την εταιρεία αφού ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την αξία των υδρόφιλων ελαίων στο καθαρισμό, μιας και έχουν την δυνατότητα να διαλύουν τις βαριές ακαθαρσίες όπως είναι το μακιγιάζ) και το Phytoactive Combination (2), ένα βότανο για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες,  που συνδυάζεται με το Hy-oil (Υπάρχουν 4 διαφορετικά βότανα ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας).

Ακολούθησε το Peeling , η γνωστή βιολογική  απολέπιση με ένζυμα, που διαλύει τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα και ουσίες μεταβολισμού όπως πρωτεΐνες και λίπος. 

Σε μία 3η φάση, μία θεραπεία που λέγεται Crash ampοule concentate treatment, σε αυτό το κομμάτι δουλέψαμε και ενισχύσαμε την ενυδάτωση με αμπούλες. Οι αμπούλες είναι δραστικά συμπυκνώματα που δρουν πολύ πιο άμεσα και ενεργά από τα serum. Για μένα, η κα Θεοτοκάτου επέλεξε Algae ampοule με εκχύλισμα από φύκια. Ενυδάτωση αναζωογόνηση και αποτοξίνωση ιδανικό για μεικτές λιπαρές επιδερμίδες. Μπορεί να τους δώσει την απαραίτητη υγρασία χωρίς να τις επιβαρύνει με λιπίδια ενώ παράλληλα της βοηθάει να αποτοξινωθούν, επίσης βασικό στοιχείο για τους συγκεκριμένο δερματότυπο.

Δεν έλειψε το Massage  με  Collagen Booster  Cream από την σειρά Doctor Babor βασισμένη σε πεπτίδια και θαλάσσιο κολλαγόνο, αναδομεί και βελτιώνει την ελαστικότητα και σφριγηλότατη της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη τεχνική που ακολούθησε λέγεται Lifting Touch Babor Massage  και ήταν απολαυστική!!!!

 Δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε η διαδικασία της μάσκας, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένας συνδυασμός  κρεμομάσκας με δραστικό συμπύκνωμα,  Comfort Cream Mask & Matte  finish ampoule ,που ομολογώ ότι το αποτέλεσμα της ξεκούραστης επιδερμίδας ήταν ορατή άμεσα!

 Για να ολοκληρωθεί το treatment, που δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει… (μάλιστα ζήτησα να κάνω στη συνέχεια μία ακόμα θεραπεία σώματος, αλλά δεν υπήρχε χρόνος στο Spa γιατί ήταν full booked) η κα Θεοτοκάτου χρησιμοποίησε  την Collagen booster cream (ίδια κρέμα με το massage προσώπου)  και μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών που φυσικά χρειάζεται όταν είσαι μερικές μέρες πριν τα 42 και δεν πρέπει να ξεχνάμε να τη χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. 

Αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, θα απολάμβανα στη συνέχεια και την εσωτερική πισίνα του Aegeo Spa, όπου είχα όμως την ευκαιρία να χαλαρώσω με το τσάι που μου προσέφεραν.

Τι μπορεί να κάνει η BABOR για την ομορφιά μας

Για την BABOR, η ομορφιά ήταν πάντα μία πολύ προσωπική υπόθεση. Για περισσότερο από 60 χρόνια, σχεδιάζει εξατομικευμένες, επιστημονικά κατοχυρωμένες συνθέσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πιο πολύπλοκων δερμάτων και πετυχαίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πείραμα της κοσμετολογίας που ξεκίνησε το 1956 με το πρωτοποριακό HY-OL cleanser είναι σήμερα ένα ισχυρό brand επαγγελματικών, προηγμένων καλλυντικών ακριβείας που κατανοούν και ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.
Το πιο κοσμητολογικά σημαντικό επίτευγμα της BABOR είναι οι Ampoule Concentrates, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθούν ορατές και μακροχρόνιες βελτιώσεις στο δέρμα. Δεκατέσσερα διαφορετικά ενεργά διαλύματα συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία όπως κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς. Τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά είναι προσεκτικά συνδυασμένα μέχρι το τελευταίο milligram και σφραγισμένα σε γυάλινο φιαλίδιο ώστε να αποκαλύπτουν την ομορφιά πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό.

Η σειρά αποτελείται από 14 μοναδικές, υψηλής συμπύκνωσης συνθέσεις που στοχεύουν με ακρίβεια όλα τα προβλήματα ομορφιάς ώστε να τελειοποιήσουν κάθε πρόσωπο. Κάθε κασετίνα περιέχει 7 αμπούλες, μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.

You may also like